Samen 1
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bestel een desinfectiezuil op maat bij deze specialist

Heeft u een eigen onderneming en zoekt u een bedrijf welke gespecialiseerd is in het ontwerp en de levering van hoogwaardige desinfectiezuilen? Wanneer u een desinfectiezuil van professionele kwaliteit wilt aanschaffen, bent u bij Desinfectie Paal aan het juiste adres. Deze specialist heeft door de jaren heen al vele ondernemingen voorzien van een gepersonaliseerde desinfectiepaal. De mobiele dispensers zijn beschikbaar in diverse soorten en maten en kunnen naar wens worden ontworpen. Wat voor een soort dispenser u ook zoekt: deze specialist vindt een juiste oplossing voor iedere situatie. Ontdek direct de mogelijkheden!

Ontdek gepersonaliseerde oplossingen op maat

Door de snelle verspreiding van het coronavirus is het van noodzakelijk belang dat alle maatregelen op het gebied van hygiëne zo goed mogelijk worden nageleefd en worden gewaarborgd. Door op iedere openbare locatie een desinfectiepaal te plaatsen, kan een snelle verspreiding van het virus worden voorkomen. Wanneer u beschikt over een eigen horecaonderneming, is het zeker in deze onzekere tijd van belang een hoogwaardig desinfectiepaal aan te schaffen. Installeert u een desinfectiepaal bij de ingang van uw horecagelegenheid, dan worden uw gasten direct geattendeerd op het ontsmetten van hun handen alvorens zij uw zaak betreden. Op deze manier houdt u tot op zekere hoogte meer grip op de verspreiding van virussen en bacteriën. Of dit nu door middel van een elleboogdispenser of een elektrische dispenser is: met een desinfectiezuil van Desinfectie Paal verhoogt u de veiligheid van uw locatie.

Ontdek direct de mogelijkheden

Besluit u een desinfectiezuil aan te schaffen bij Desinfectie Paal, dan kunt u er voor kiezen uw mobiele dispenser geheel naar wens in te richten. Zo kunt u het logo van uw onderneming op de zuil laten bedrukken. Op deze manier creëert u een uitnodigend en representatief visitekaartje van uw bedrijf direct bij de ingang, welke volledig wordt aangepast op uw huisstijl. Wilt u direct een desinfectiepaal aanschaffen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met de professionals van Desinfectie Paal en ontdek wat zij voor uw onderneming kunnen betekenen.