Samen 1
Image default
Zakelijke dienstverlening

WTH, de specialist in vloerverwarming verdelers

WTH is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van innovatieve oplossingen voor het beheer en de regeling van verwarming en koeling in gebouwen. Het bedrijf is opgericht in 1986 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de HVAC-industrie.

Een van de belangrijkste producten van WTH zijn vloerverwarming verdelers. Deze verdelers worden gebruikt om de warmte die wordt geproduceerd door een vloerverwarmingssysteem te verdelen over de verschillende ruimtes in een gebouw. WTH biedt een breed scala aan verdelers, van eenvoudige en compacte modellen tot geavanceerde systemen met een hoge capaciteit en geïntegreerde regelingen.

Voordelen vloerverwarmer

Een van de belangrijkste voordelen van vloerverwarming is dat het zorgt voor een gelijkmatige en comfortabele verwarming van een ruimte. Dit komt doordat de warmte wordt verspreid vanaf de vloer, waardoor de lucht in de ruimte gelijkmatig wordt verwarmd. Dit in tegenstelling tot traditionele radiatoren, waarbij de warmte voornamelijk vanaf één punt wordt verspreid en er daardoor koude plekken in de ruimte kunnen ontstaan.

Een goed ontworpen en geïnstalleerd vloerverwarmingssysteem kan ook helpen om de energie-efficiëntie van een gebouw te verbeteren. Dit komt doordat vloerverwarming werkt op een lagere temperatuur dan traditionele verwarmingssystemen, waardoor er minder energie nodig is om de gewenste temperatuur te bereiken. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen op de energierekening.

WTH is zich bewust van deze voordelen en heeft daarom een breed scala aan vloerverwarming verdelers ontwikkeld om aan de verschillende behoeften van klanten te voldoen. Deze verdelers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, van compacte en eenvoudige verdelers tot geavanceerde modellen met geïntegreerde regelingen en pompen.

Een van de belangrijkste kenmerken van de verdelers van WTH is de hoge kwaliteit van de materialen en de afwerking. Alle verdelers worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals messing en roestvrij staal, waardoor ze duurzaam en betrouwbaar zijn. Bovendien zijn alle verdelers getest en gecertificeerd volgens de geldende normen en voorschriften, waardoor klanten erop kunnen vertrouwen dat ze veilig en efficiënt werken.

HVAC producten

Naast de vloerverwarming verdelers biedt WTH ook een breed scala aan andere producten voor de HVAC-industrie, zoals regelafsluiters, thermostaten en circulatiepompen. Het bedrijf heeft een sterke focus op innovatie en investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om de prestaties en efficiëntie van haar producten te verbeteren.

Meer weten over WTH? Bekijk dan de website www.wth.nl of bel met het support team.