Samen 1
Zakelijke dienstverlening

Bied uw gasten het comfort van fijn horecameubilair

Als u op zoek bent naar nieuw horecameubilair, is het belangrijk goed te letten op het comfort van uw nieuwe meubilair. Want aan prachtige designstoelen die voor geen meter zitten, heeft u niet zoveel. U wilt uw gasten immers wel comfortabele zitplaatsen kunnen bieden. Lavigne is een bedrijf dat bij elk product naast vormgeving, ook zeker let op het comfort en de ergonomie. Zo weet u zeker dat u horecameubilair in huis haalt waar uw gasten gelukkig van worden.

Een groot assortiment met verschillend horecameubilair

Bij Lavigne kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan horecameubilair. Niet alleen voor alle meubels binnen in uw bedrijf kunt u hier terecht, maar ook voor al uw terrasmeubilair. Zo slaagt u in één keer voor al het meubilair in uw horecabedrijf en hoeft u niet meerdere winkels door te zoeken naar de meubels van uw keuze. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar barkrukken die ook nog eens lekker zitten? Hiervoor hoeft u niet verder te zoeken. Lavigne heeft zowel barkrukken van hout, metaal als kunststof voor u klaarstaan. Daarbij is het mogelijk stapelbare barkrukken te kopen. En dacht u dat er weinig kiezen viel in de wereld van barkrukken? Laat u dan verrassen door de grote verscheidenheid aan barkrukken bij Lavigne!

Laat u verrassen in de showroom in Zoutleeuw

Het team van Lavigne ontvangt u graag in de showroom in Zoutleeuw. Hier kunt u een indruk krijgen van de designmeubels van Lavigne. De meest uiteenlopende stoelen, zetels, banken en tafels kunt u hier bekijken en uitproberen. Ook kunt u samen met de specialisten van Lavigne kijken welk horecameubilair het meest geschikt is voor uw onderneming. Van meedenken over welke stoelen u het beste kan aanschaffen tot de totaalrealisatie van een geheel nieuw interieur, u kunt hiervoor terecht bij Lavigne! De koffie staat standaard voor u klaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur, maar ook buiten deze tijden bent u op afspraak van harte welkom.

https://lavigne.be/