Samen 1
Image default
Zakelijke dienstverlening

Door gebruik te maken van professionele systemen, beheert u uw toegangscontrole zorgvuldig

Diverse bedrijven maken tegenwoordig gebruik van toegangscontrolesystemen. Hiermee zorgen zij dat enkel bevoegde mensen op bepaalde locaties komen. In welke branche u ook actief bent, het is van groot belang dat bepaalde ruimten beveiligd zijn tegen onbevoegden. Denkt u bijvoorbeeld eens aan klanten die een deur willen betreden waar zij helemaal niet mogen komen. Zoiets wilt u toch voorkomen? Daarom is het verstandig om de toegangscontrole te beheren met behulp van professionele systemen. Wilt u graag een deskundig bedrijf in de arm nemen om toegangscontrolesystemen binnen uw bedrijf te integreren? Lees dan snel waar u een specialist vindt op dit gebied!

Één overkoepelend systeem voor de gehele werkvloer

Dormakaba is een bedrijf dat gespecialiseerd is in toegangscontrolesystemen die geschikt zijn voor elke branche. Zij bieden een speciaal systeem genaamd dormkaba SAP Access Control, waarmee u het beheer van toegangscontrolesturingen en toegangsterminals direct integreert in SAP. Zo heeft u één overkoepelend systeem waarmee u de toegangscontrole eenvoudig beheert en toegangsautorisaties kunt toekennen aan bevoegden. U stelt in welke ruimten toegankelijk zijn voor iedere medewerker en eventueel ook op welke dag en binnen welke tijden. Hiermee houdt u ongewenste gasten probleemloos buiten de deur, maar er zijn méér voordelen. Zo bieden deze systemen gericht op toegangscontrole u ook mogelijkheden tot tijdsregistratie. U ziet precies hoe lang uw werknemers werkzaam zijn op uw locatie. Legt een werknemer regelmatig zijn werkzaamheden veel te vroeg neer? U ziet het direct in het systeem en kunt direct actie ondernemen.

Bezoek de website van de specialist

Heeft u interesse in het toepassen van diverse systemen om de toegangscontrole bij u op de werkvloer te beheren? Ga dan eens naar de website van dormakaba. Hier vindt u uiterst gedetailleerde uitleg over de systemen die zij aanbieden. Tevens staan hier de contactgegevens, zodat u hen direct kunt benaderen voor een persoonlijk advies. Schakel dus deze specialist in en zorg voor een veilige en betrouwbare werkomgeving.

https://www.dormakaba.com/nl-nl