Samen 1
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een koelcel huren voor tijdens een festival

Wilt u een koelcel of een koelcontainer huren voor een festival? Festivals zijn heel erg populair en er worden er steeds meer georganiseerd. Het outdoor festivalseizoen begint eigenlijk pas echt in april, wanneer aan het eind van die maand heel Nederland Koningsdag viert. April is een geweldige maand om het feestseizoen in te luiden. Een betrouwbare koelcel is op ieder festival onmisbaar. Vooral omdat in de zomer tegenwoordig de temperaturen steeds hoger worden, is een goede en betrouwbare koelcel van groot belang. Bij Douven Verhuur kunt u kiezen uit twee varianten. Eén van 15 ft voor het grote en stoere werk en een exemplaar van 8 ft voor iets kleinere feesten en partijen. Douven Verhuur is dé expert om een koelcel of een koelcontainer te huren.

 

Koelcel huren? Bestel tijdig

Iedereen drinkt op een festival graag een koud biertje of eet een lekker vers belegd broodje. Hiervoor is goede koeling onmisbaar. Vooral omdat het in de zomer erg warm kan zijn, is een goede koelcel huren van groot belang. Maar ook in de winter vinden festivals plaats. En ook dan is constante koeling belangrijk. Het is daarom belangrijk dat u op een festival over voldoende koelfaciliteiten beschikt. Per jaar worden er in Nederland meer dan 1000 grote en kleinere festivals georganiseerd. Wees er daarom op tijd bij. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, de NVWA, controleert overigens ook of professionele en particuliere verkopers op festivals zich houden aan de hygiëneregels bij het aanbieden van eten en drinken. Voorkom dus een boete en/of ontevreden klanten en zorg dat u op tijd een koelcel of een koelcontainer voor uw evenement gaat huren.

Grote of kleinere koelcel

U kunt kiezen uit een klein en compact model van 8 ft of een groter model van 15 ft. Het kleinere model is op bijna iedere locatie te plaatsen. Het grote voordeel is dat deze koelcel makkelijk te vervoeren is met een heftruck en dat maakt het huren makkelijker. Het model van 15 ft is aanzienlijk ruimer met een grotere capaciteit, maar moet wel met een hijskraan geplaatst worden. Over het transport van de koelcellen hoeft u zich overigens niet druk te maken. Indien gewenst levert en plaatst Douven Verhuur uw gehuurde koelcel op locatie. Zo kunt u zich met een gerust hart richten op de organisatie van het evenement.