Samen 1
Zakelijke dienstverlening

Laat u adviseren door een onafhankelijk pensioenadviseur

Het is begrijpelijk dat u niet beïnvloed wilt worden door verzekeraars of andere partijen met eigenbelangen wanneer u de pensioenen van uw medewerkers wilt regelen. U wilt immers voor al uw medewerkers de best mogelijke regeling opzetten, zodat zij precies weten waar ze aan toe zijn. Door een onafhankelijk pensioenadviseur van PHB Financieel Adviseurs in te schakelen, behaalt u de beste resultaten. Deze financieel adviseurs kunnen u zowel informeren als assisteren wanneer u uw pensioenregeling wilt opzetten of wilt laten controleren. Zo maakt u gegarandeerd de beste keuze voor uw werknemers.

Maak gebruik van verschillende diensten

PHB Financieel Adviseurs kan als onafhankelijk pensioenadviseur veel verschillende zaken voor u regelen. Zo kan deze expert bijvoorbeeld een collectieve pensioenregeling voor u opzetten of een second opinion uitvoeren voor uw huidige pensioenregeling. Daarnaast kunnen de specialisten van dit bedrijf uw medewerkers in heldere taal informeren over allerlei ingewikkelde pensioenzaken. Dan hoeft u hier zelf geen tijd aan te besteden. Tot slot kan PHB Financieel Adviseurs ook een pensioencursus voor uw ondernemingsraad organiseren. Tijdens deze cursus wordt onder andere verteld wat er belangrijk is aan een goed pensioen en hoe een goede pensioenregeling in elkaar zit. Zo is uw ondernemingsraad snel op de hoogte van alle relevante informatie.

Ontvang meer informatie over het uitgebreide dienstenpakket

Wilt u meer informatie ontvangen over de diensten die PHB Financieel Adviseurs aanbiedt? Neem dan vandaag nog contact op met deze onafhankelijk pensioenadviseur, die gevestigd is in Hellevoetsluis. Laat een gratis kennismakingsgesprek inplannen. Dan ontvangt u meer informatie en kunt u uw wensen kenbaar maken. Daarna kan een pensioenexpert eventueel een pensioenplan voor u opstellen. Dit is een concreet plan met aanbevelingen, waar u meteen mee aan de slag kunt. Bent u benieuwd naar wat een onafhankelijk pensioenadviseur voor u kan betekenen? Neem dan contact op met PHB Financieel Adviseurs en bespreek de mogelijkheden.

https://phb.nl/