Samen 1
Zakelijke dienstverlening

Maak gebruik van een brievenbusdoos om uw pakketten te versturen

Als u voor het versturen van bestellingen gebruik maakt van een brievenbusdoos, biedt dat vele voordelen. Het belangrijkste voordeel is een besparing op de kosten. Een brievenbusdoos is goedkoper dan gewone verzenddozen. Daar komt bij dat het versturen ook minder geld kost. U kunt een brievenbusdoos immers gewoon door de postbode laten bezorgen, dat is altijd goedkoper dan wanneer u kiest voor een bezorgdienst. Zeker als u dagelijks veel pakketten moet versturen is dit een flinke besparing op uw bedrijfskosten. Hierdoor kunt u uw klanten ook voor een lager bestelbedrag gratis verzending aanbieden, iets waar veel online kopers gevoelig voor zijn.

Wat als het product niet als brievenbuspakje verstuurd kan worden?

Het is natuurlijk niet altijd mogelijk om een artikel als brievenbuspost te versturen. Dit is bijvoorbeeld het geval als het product simpelweg niet door de brievenbus past. In zo’n geval ontkomt u niet aan verzendozen. Deze dozen zijn verkrijgbaar in talloze maten. Van klein en compact tot zeer groot. Verzenddozen moeten stevig en degelijk zijn, zodat de bestelling in goede staat aankomt bij de klant. Ook moet de klant de doos kunnen hergebruiken als hij het bestelde artikel terug wil sturen. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een goede kwaliteit als u dozen voor pakketverzending bestelt.

Verpakkingsmateriaal voor uw bestellingen bestelt u voordelig online

Ook voor het bestellen van verpakkingsmateriaal kunt u natuurlijk op het internet terecht. Bij Twinpack vindt u bijvoorbeeld een handige brievenbusdoos in diverse maten. Dit type doos is verkrijgbaar in zowel bruin als wit. U kunt de doos bovendien laten voorzien van uw logo of uw bedrijfsnaam om de herkenbaarheid van uw merknaam te vergroten. Wilt u een grote bestelling plaatsen? Dan is het handig om vooraf contact op te nemen met de klantenservice voor een vrijblijvende offerte. Dit is trouwens ook een goed advies als u uw verzenddozen wilt laten bedrukken.