Samen 1
Banen en opleidingen

Een uitzendbureau in Gorinchem, Oosterhout en andere locaties

Wil je een nieuwe baan vinden met behulp van een uitzendbureau? En vind je het belangrijk dat je nieuwe baan in de buurt is van je woonplaats? Dan kun je het beste een uitzendbureau kiezen, waarbij de focus ligt op een specifieke locatie. Bij Raaak Personeel snappen ze maar al te goed dat de locatie van je werkplek belangrijk is. Daarom is dit uitzendbureau op meerdere locaties gevestigd, zoals in Gorinchem en Oosterhout. In beide vestigingsplaatsen werken consultants die specifieke kennis hebben van en connecties hebben uit de desbetreffende omgeving.

Vind een werkgever die echt bij je past

Niet alleen de locatie van een werkgever kan een doorslaggevende factor zijn om te solliciteren, maar je interesses en capaciteiten zijn natuurlijk ook belangrijk. De consultants van Raaak Personeel focussen zich daarom voornamelijk op deze drie pijlers wanneer ze met jou een traject ingaan. Ga je bijvoorbeeld langs bij het uitzendbureau in Gorinchem? Verwacht dan dat de consultant de volgende drie stappen doorloopt:

  • In een persoonlijk gesprek wordt er met oprechte interesse geluisterd naar je verhaal. Hierin vertel je onder andere waar je interesses liggen.
  • Een persoonlijkheidstest ter waarde van € 150,- toont aan over welke capaciteiten je beschikt.
  • De consultant gaat in zijn of haar netwerk op zoek naar een werkgever in Gorinchem en omstreken die aansluit op jouw wensen en capaciteiten.

Kies voor een persoonlijke begeleiding

Natuurlijk kun je ervan op aan dat dezelfde stappen worden ondernomen wanneer je langsgaat bij het uitzendbureau in Oosterhout. De werkwijze is op alle locaties hetzelfde, alleen de regio is verschillend. Raaak Personeel onderscheidt zich van andere uitzendbureaus in Gorinchem en Oosterhout vanwege hun persoonlijke aanpak en grote netwerk. Ze hebben dan ook niet voor niets al ruim 10.000 mensen aan werk geholpen, waarvan maar liefst 70% doorgroeit naar een vaste aanstelling. Wil je ook verzekerd zijn van een baan? Neem dan eens contact op met Raaak Personeel.