Samen 1
Zakelijke dienstverlening

Maak uw unieke uitstraling werkelijkheid aan de hand van een hotelconcept

Ieder hotel wil een bepaalde uitstraling hebben richting haar bezoekers. Zo zijn er hotels die een hotelconcept inrichten specifiek gericht op zakenmensen. Denk hierbij aan snelle en gratis internetverbindingen in iedere hotelkamer, ergonomisch vormgegeven bureaus waaraan gewerkt kan worden en een rustgevend interieur voor maximale concentratie. Hotels die zich meer richten op de particuliere sector kiezen vaker voor een hotelconcept gebaseerd op beleving. Denk hierbij aan themakamers of -verdiepingen. Wat uw wensen voor een hotelconcept ook zijn, de uitvoering hiervan is de belangrijkste factor.

De harmonieuze balans tussen gebruiksgemak en esthetiek

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat uw hotelconcept naar een uniek eindresultaat kan brengen, dan bent u bij Sutherland Design op de correcte plaats. Deze specialist combineert het praktische nut dat een hotelkamer aan de gast moet bieden met de unieke uitstraling die past bij de rest van uw hotel. Op deze manier wordt uw hotelconcept tot in de kleinste hoeken van uw hotel doorgezet, wat leidt tot het ontstaan van een harmonieuze balans tussen gebruikersgemak en uitstraling. Met de designers van Sutherland Design gaat u aan tafel zitten om uw hotelconcept uit te werken waarbij alle factoren in acht worden genomen. Er wordt onder andere rekening gehouden met:

  • Ergonomie om uw gasten te voorzien van een comfortabel bed of een bureau waar een fijne werkhouding aangenomen kan worden.
  • Duurzaamheid in onder andere het gebruik van materialen en energie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om zonnepanelen te installeren maar ook om te kiezen voor bepaalde materialen bedlinnen die minder water kosten om schoon te worden.
  • Bouwkosten op de meest effectieve manier inzetten zodat u het mooiste resultaat tegen de beste prijs krijgt.
  • Esthetiek om ervoor te zorgen dat uw hotel visueel aantrekkelijk is voor uw gasten.

Doe inspiratie op met het portfolio

Een uniek ontwerp voor uw hotelconcept is hét resultaat als u besluit om in zee te gaan met de professionals van Sutherland Design. Bekijk het portfolio op de website met gerealiseerde projecten of neem telefonisch contact op om meer informatie te krijgen over het ontwikkelen van uw hotelconcept.

https://www.sutherlanddesign.nl/