Samen 1
Image default
Zakelijke dienstverlening

Op zoek naar iemand voor je interim HR-opdrachten?

Ben je bezig met een groot project en heb je iemand nodig voor een interim HR-opdrachten? Het is nu makkelijker dan ooit om iemand tijdelijk in dienst te nemen. Het is een grote business en het is zeker te verklaren waarom. Tegenwoordig is het helemaal niet raar om voor een tijdelijk project ook even iemand extra in te huren. Voor wat je ook nodig hebt: van interim HR-opdrachten tot een marketing leidinggevende. Het is een booming business vol met mogelijkheden voor werkgevers, maar zeker ook voor werknemers.

Een ervaren tussenbedrijf

Het is extreem makkelijk om iemand te vinden die eventjes bij je komt werken. Neem gewoon contact op met een bedrijf als Four Months in Hilversum en alles komt goed. De dames van dit bedrijf gaan samen met jou een slimme invulling maken van de vacature. Nadat de vacature is gemaakt, wordt hij verspreid via de juiste kanalen. Na vijf werkdagen heb je een selectie van professionele kandidaten voor bijvoorbeeld de interim HR-opdrachten. Deze tussen bedrijven als Four Months maken het zoveel makkelijker om iemand te vinden die de tijdelijke opdrachten kan uitvoeren van HR. Natuurlijk is HR niet de enige afdeling. Ook voor marketing, communicatie, sales en zelfs management support.

Ontdek de mogelijkheden

Het is gewoon heel handig en fijn om te weten dat wanneer je snel iemand tijdelijk nodig hebt, voor bijvoorbeeld de interim HR-opdrachten, dat je het makkelijk en snel kan regelen. Ook als je met spoed iemand nodig hebt dan is het mogelijk. Dus ben je bezig met een project dan is heel handig om via een bureau als Four Months het te regelen. Zelf geen gedoe met vacatures uitzetten, de kandidaten bekijken of solliciteren. Als je bezig bent met iets meer permanents en één van je medewerkers raakt zwanger? Bij meeste van dit soort bedrijven kun je ook zwangerschapsvervanging regelen. Het fijne is deze tijd is dat er voor alles een oplossing is dus er is nooit reden tot stress.

https://fourmonths.nl/