Samen 1
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel deze experts in valbeveiliging nu in

Als uw medewerkers regelmatig op grote hoogte werken, is het van belang dat zij dit zo veilig mogelijk kunnen doen. U wilt immers niet dat er ernstige ongelukken gebeuren. Om dit te voorkomen, schakelt u een specialist in valbeveiliging in. Een dergelijke specialist met veel ervaring en goede kennis en kunde, is SkySafe. Dit bedrijf is ontstaan vanuit een speciale werkafdeling van een steigerbouwbedrijf. Omdat medewerkers van dit steigerbouwbedrijf vaak op grote hoogte moesten werken, bijvoorbeeld op daken, zocht het bedrijf naar manieren om de medewerkers het werk zo veilig mogelijk te laten uitvoeren. Vanuit dit inzicht heeft een groep medewerkers zich hierin gespecialiseerd, waarna zij op eigen voet verder zijn gegaan. Inmiddels vele jaren verder kunt u stellen dat SkySafe al vele bedrijven voorzien heeft van optimale valbeveiliging.

De werkwijze van dit valbeveiligingsbedrijf

SkySafe levert valbeveiliging die volgens wettelijke eisen is geproduceerd en gemonteerd. Maar dit is niet de enige activiteit die onder hun werkzaamheden valt. Zo stellen ze bijvoorbeeld adviezen op voor het veilig werken op grote hoogte en in besloten ruimtes, zodat bedrijven hier optimaal op kunnen inspelen. Daarnaast inspecteren ze jaarlijks valbeveiligingen én klimvoorzieningen. Is de valbeveiliging verouderd? Dan is dit bedrijf ook in te schakelen voor professioneel onderhoud. Tot slot bedenkt en levert dit bedrijf allerlei maatwerkoplossingen die te maken hebben met valbeveiliging. In sommige gevallen hebben bedrijven namelijk andere soorten valbeveiliging nodig dan de standaard vormen. Door maatwerkoplossingen aan te bieden, verzekeren ze elk bedrijf van optimale valbeveiliging. U ziet: SkySafe is dé expert die u inschakelt voor alles omtrent valbeveiliging.

Profiteer van service en hoogwaardige kwaliteit

Wilt u de veiligheid van uw werknemers garanderen met kwalitatief hoogwaardige valbeveiliging? Dan neemt u eenvoudig en snel contact op met de medewerkers van dit valbeveiligingsbedrijf. U maakt vervolgens binnen de kortste keren kennis en laat u informeren over alle mogelijkheden. Wacht niet te lang, want veiligheid gaat immers voor alles.