Samen 1
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verbeter uw behandeling op het gebied van body contouring

Als schoonheidsspecialist wilt u uw client natuurlijk de best mogelijke behandeling bieden, zodat zij tevreden zijn met het mooiste resultaat. Uiteraard bent u dan wel afhankelijk van de technologische oplossingen die geboden worden. Biedt u body contouring aan binnen uw schoonheidssalon en wilt u daar graag het beste apparatuur voor inzetten? Dan is Berg Care de aangewezen partij om mee in zee te gaan.

Innovatieve oplossingen voor een professionele behandeling

Berg Care helpt u graag om behandelingen voor body contouring te verbeteren. Dit doen zij met behulp van de beste apparatuur, kennisoverdracht en uitgebreide trainingen. Dit maakt het mogelijk om uw client de behandeling te geven die hij of zij verdient. Dit maken zij mogelijk met de technologische oplossingen van Eximia. Dit merk heeft namelijk de Eximia HR77 Platinum op de markt gebracht, waarmee u geheel naar wens in slechts zeven behandelingen een nieuw figuur creëert.

De innovatie in body contouring

Middels de Eximia HR77 is het mogelijk om een specifieke plek op het lichaam opnieuw in model te brengen, zonder chirurgische ingreep. Het gebruik van dit innovatieve apparaat biedt uw schoonheidssalon en uw cliënten veel, zoals:

  • Zichtbaar verbeterde huidstructuur
  • Remodelatie lichaamscountouren
  • Slecht zeven behandelingen nodig
  • Zowel lichaam- als gelaatsbehandelingen
  • Vijf exclusieve technologieën in één systeem
  • Stimulatie van het natuurlijk lichaamsmetabolisme

Ruim 15 jaar ervaring

Berg Care heeft ontzettend veel ervaring in het vak en adviseert u graag uitgebreid over de Eximia HR77. Zo is het voor u duidelijk hoe u dit apparaat optimaal inzet voor body contouring in uw salon. Het gecertificeerd serviceteam staat voor u klaar voor de verkoop van systemen, maar ook voor het verschaffen van trainingen. Wilt u meer informatie over hoe u de Eximia HR77 Platinum inzet voor uw body contouring behandelingen? Neem dan contact met hen op en geef uw cliënten de professionele behandelingen die zij verdienen.

https://bergcare.com/