Samen 1
Zakelijke dienstverlening

Voordelen van een administratiekantoor voor het mkb

Vanwege de ingewikkelde regels die gelden voor het mkb, is het altijd verstandig een administratiekantoor voor uw mkb-bedrijf in omgeving Rotterdam in te huren. Zo voorkomt u dat u belangrijke details over het hoofd ziet en weet u zeker dat uw boekhouding altijd volledig up-to-date is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een administratiekantoor voor het mkb?

Het mkb is een hele specifieke sector met haar eigen wet- en regelgeving. Daar komt bij dat deze wetten en regels continu veranderen, waardoor het van belang is altijd goed op de hoogte te blijven. Dit is echter wel vaak ingewikkeld en tijdrovend. Om derhalve te voorkomen dat u straks niet langer aan uw dagelijkse werkzaamheden toekomt, is het verstandig deze taak over te laten aan een administratiekantoor gespecialiseerd in het mkb.

Gespecialiseerd in de medische sector

Hoewel Weerts Bedrijfsadministratie nabij Rotterdam beschikbaar is voor alle kleinschalige productie-, handels- en dienstverlenende bedrijven, heeft dit administratiekantoor voor het mkb een specifieke specialisatie in de medische sector. Met name het regelen van de boekhouding van huisartsen, fysiotherapeuten en tandartsen is iets waar dit bedrijf al jarenlang mee bezig is en uitstekend voor u kan uitvoeren. Voor deze ondernemingen worden de volgende diensten aangeboden:

  • Het regelen van de algehele administratie, van begin tot eind. Als u voor deze dienst kiest, hoeft u geen enkel aspect van uw boekhouding zelf bij te houden.
  • Het opstellen van de jaarrekening. Dit is een jaarlijkse dienst die erop neerkomt dat er een overzicht wordt gemaakt van de financiële situatie van uw bedrijf.
  • Het bijhouden van de gehele salarisadministratie. Van het aanleveren van salarisspecificaties tot het opstellen van arbeidsovereenkomsten, alles wordt voor u geregeld.
  • Het indienen van de aangifte voor de omzetbelasting bij de Belastingdienst. Afhankelijk van uw voorkeuren wordt dit maandelijks, ieder kwartaal of jaarlijks geregeld.
https://www.weerts.nu/