Samen 1
Zakelijke dienstverlening

Voorkom brandoverslag bij een brand dankzij deze specialist

Als er een brand ontstaat, is dit natuurlijk een ontzettend vervelende situatie. U wilt dat de brand zo snel mogelijk gedoofd wordt en dat brandoverslag wordt voorkomen. Bij brandoverslag ontstaat er uitbreiding van de brand van de ene ruimte naar de andere via de buitenlucht. Het is om dit te voorkomen ontzettend belangrijk dat het gebouw wordt onderverdeeld in een aantal brandcompartimenten. Deze compartimenten zorgen ervoor dat de brand zich niet uitbreidt. Wilt u graag de veiligheid van u en uw collega’s waardborgen en voorkomen dat zij groot risico lopen? Laat dan een professioneel bedrijf als RBG een berekening maken en de mogelijkheden te bespreken.

Schakel de hulp van deze expert in voor de beste oplossing

Een professional als RBG kan u vertellen of het hanteren van brandwerende voorzieningen noodzakelijk is. Zij kunnen ook meteen een berekening maken zodat u precies weet wat u te wachten staat. Als de aanwezige afstand tussen de verschillende ruimtes en voorzieningen groot genoeg is, hoeven er geen brandcompartimenten te worden aangelegd. Een expert zal u ook vertellen wanneer het niet noodzakelijk is om hiermee aan de slag te gaan. Ontvang deskundig advies en weet zeker dat u bedrijf aan alle maatregelen rondom brandveiligheid voldoet. RBG zal altijd met een oplossing komen die binnen uw kostenplaatje past.

Bekijk of u aan de WBDBO-eis voldoet

RBG zal bepalen of u pand voldoet aan de WBDBO-eis. Deze eis laat zien aan welke maatregelen u moet voldoen tijdens het bouwbesluit. Zo biedt uw band voldoende weerstand tegen brandoverslag en branddoorslag. Een specialist als RBG kan berekenen per raam waar wel maatregelen getroffen moeten worden en waar niet. Op deze manier weet u precies welk deel wel en niet moeten worden aangepakt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met RBG en zij geven je een deskundig advies op maat.  

https://rbg-bv.nl/