Samen 1
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vraag hulp van een hoger veiligheidskundige

Heeft uw bedrijf behoefte aan een hoger veiligheidskundige? Dan kunt u terecht bij Penta Advies Groep. Dit bedrijf is als sinds 2005 een adviesbedrijf voor veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu en is gespecialiseerd in het adviseren van en projectbegeleiding in verschillende sectoren, zoals de petrochemie, levensmiddelenindustrie en energiedistributiebedrijven. Daarnaast kunnen ook overheden en kleinere bedrijven hulp vragen van een hoger veiligheidskundige van dit adviesbedrijf. Het professionele personeel is op verschillende plaatsen inzetbaar en heeft al uiteenlopende organisaties vanbinnen gezien. Zij hebben dus veel ervaring en deze nemen zij dan ook mee naar elk project. U kunt erop rekenen dat de professional zeer flexibel is en snel de nodige informatie verstrekt om mee aan de slag te kunnen.

Hulp op alle vlakken

Een hoger veiligheidskundige van dit adviesbedrijf helpt u niet alleen op het gebied van arbeidsomstandigheden, maar zorgt er steeds voor dat u zelfs ook iets kunt met het advies dat gegeven is. Verder helpt deze u bij het voorkomen van arbeidsongevallen, want op de werkvloer is veiligheid uiterst belangrijk. Daarnaast wordt de focus ook gelegd op het adviseren over welzijn en gezondheid. Dat iedere werksituatie om een specifieke aanpak vraagt, weten ze bij Penta Advies Groep als geen ander. Zij hanteren daarom een aanpak op maat van uw organisatie. U kunt hiernaast ook hulp vragen op juridisch vlak.

Neem contact op met deze adviesgroep

Wilt u het algemeen welzijn op de werkvloer verhogen? Of bent u op zoek naar een hoger veiligheidskundige? Neem dan snel telefonisch contact op met de deskundige medewerkers van Penta Advies Groep of maak een vrijblijvende afspraak met een van de adviseurs. U komt dan snel te weten wat deze expert voor uw bedrijf kan betekenen en u kunt meteen al uw vragen stellen. Wacht niet langer en schakel de hulp in van een professional.