Samen 1
Image default
Aanbiedingen

Tips van verhuisbedrijf Snelle Jongens in Den Haag

Van het ene huis naar het andere verkassen, vergt nogal wat voorbereiding. Om op een redelijk, relaxte manier een verhuizing te organiseren is het belangrijk om het juiste verhuisbedrijf in de arm te nemen. Verhuisbedrijf Snelle Jongens gevestigd in Den Haag heeft alle expertise in huis om op een veilige en professionele manier een verhuizing te organiseren. Het is prettig om een verhuisdag zo veel mogelijk over te laten aan een goed bekend staand verhuisbedrijf, die uw inboedel op discrete manier van A naar B transporteert. Een erkend verhuizer denkt aan dingen die niet in u opkomen. Zij dragen alle verantwoordelijkheid, om met een efficiënt werkend team, alle zorgen uit handen te nemen. Voordat de verhuisdag daar is, kan het verstandig zijn om een aantal verhuistips in acht te nemen. Een goed voorbereide verhuisdag is het halve werk.

Ruim voor de verhuisdag

Wanneer u al ruim van te voren weet dat er een verhuisdag op komst is, kunnen allerlei belangrijke zaken goed worden doorgenomen.

Spullen wegdoen
Elk huishouden heeft een min of meer grote voorraad spullen, welke niet of nauwelijks worden gebruikt. Ga hiermee een aantal maanden van te voren aan de slag. Zijn er artikelen bij, die u al meer dan een jaar niet hebt gebruikt? Weg ermee. Weggeven, verkopen via marktplaats, de kringloopwinkel of gewoon in de vuilnisbak. Dit zorgt in ieder geval al voor wat meer ruimte in de verhuisdozen en uw hoofd.

Budget
Bepaal van te voren wat u wilt uitgeven aan een verhuizing. Er zijn vast wel werkzaamheden die u zelf kunt realiseren, zoals het inpakken van de inboedel in dozen. Een verhuisbedrijf kan ook deze kleine spulletjes inpakken, maar wanneer u dit in eigen hand wilt houden, zullen de kosten lager worden. Vraag een verhuisofferte en advies aan het verhuisbedrijf, wat u wel of niet zelf kunt doen.

Opruimen en inpakken

Heeft u besloten om uw kleine spullen zelf in te pakken, begin hier dan vroeg genoeg mee. Op de verhuisdag zelf beginnen, zorgt voor enorm veel stress en een onoverzichtelijk geheel. Met de juiste raadgevingen zal een verhuizing soepeltjes verlopen.
Geef zo snel mogelijk adreswijzigingen door aan vrienden en bekenden. Ook de instanties moeten, voordat u het nieuwe huis betrekt, op de hoogte zijn. De energieleverancier zal ongeveer een maand van te voren zijn ingelicht. Gas, elektriciteit en water worden dan op tijd afgesloten. Lopende verzekeringen, tandarts en huisarts horen eveneens tijdig een verhuisbericht te ontvangen.

De verhuisdag

Zorg dat vlak voor de verhuisdag de vriezer, koelkast en wasmachine leeg zijn en schoongemaakt. Deze kunnen dan als eerste weer worden aangesloten in het nieuwe huis. Heeft u nog de originele doos van elektrische apparatuur? Gebruik deze dan tijdens de verhuizing. Deze kwetsbare artikelen zijn dan goed verpakt. Gordijnen, schilderijen en lampen, zijn de zogenaamde hangende spullen, die kort van te voren moeten worden verwijdert en worden ingepakt. Schrijf op de dozen wat er in zit en zet deze dozen direct in de ruimte waar ze nodig zijn. Waardevolle spullen kunt u het beste zelf bij u houden. Het is slim om een tas bij u te houden met deze spullen. Ook sleutels, toiletspullen en belangrijke papieren kunnen in deze tas. Tijdens de dag van de verhuizing zullen de verhuizers van Verhuisbedrijf Snelle Jongens in Den Haag alle verdere zorgen uit handen nemen en een prettig verlopende verhuizing verwezenlijken. Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte.

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/