Samen 1
Banen en opleidingen

Benut jouw talenten optimaal dankzij de hulp van een loopbaancoach

Merk je dat je stil begint de staan in jouw ontwikkeling? Maar wil jij jezelf graag verder ontwikkelen in je loopbaan? Heb je alleen geen idee waar je moet beginnen? Benader dan een loopbaancoach die jou ondersteunt en adviseert bij de ontwikkeling van jouw loopbaan. Hierdoor krijg je meer zicht op je kwaliteiten, drijfveren en waarden. Dit helpt om gemakkelijker beslissingen te nemen en vervolgstappen te zetten. Dankzij deze coach ontdek je hoe jij jouw huidige werk zo goed mogelijk af kunt stemmen op jouw talenten, waardoor jij jouw talenten optimaal benut.

Loopbaancoach helpt jou om inzicht in jouw talenten en kwaliteiten te krijgen

Je vraagt jezelf zeker af waar je zo’n loopbaancoach vindt. Die vind je bij Focus. Dit is een landelijk loopbaanadviesbureau dat zich richt op duurzame inzetbaarheid van medewerkers en biedt diensten aan op zowel organisatie-, individueel- en team niveau. Een loopbaancoach van deze firma helpt je om zicht te krijgen in jouw talenten en kwaliteiten. Naast dat hij of zij jou helpt om gemakkelijker beslissingen te nemen en vervolgstappen te zetten, ontvang je hulp bij je zelfreflectie en ontwikkeling. Dankzij Focus ontdek jij je knelpunten en werk aan je inzetbaarheid om een aantrekkelijke werknemer voor organisaties te worden!

Dit bedrijf werkt ook aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers

De duurzame inzetbaarheid is essentieel voor zowel medewerkers als organisaties. Door als werknemer te blijven werken aan je inzetbaarheid blijf je een aantrekkelijke werknemer. Dat betekent dat jouw talenten aansluiten op de eisen die jouw werkgever aan je stelt. Coaching helpt jou op het gebied van zelfreflectie en ontwikkeling. Ook hiervoor kun je terecht bij het loopbaanadviesbureau Focus. Gaat jouw voorkeur uit naar een e-coach? Deze vind je ook bij Focus en is zelfs 24/7 bereikbaar! Neem gerust eens contact met hen op als je interesse hebt in een loopbaancoach.