Samen 1
Banen en opleidingen

Interim management om op te bouwen

Als onderneming komt het wel eens voor dat u graag een tijdelijk project op wilt zetten. Daarvoor zijn vaak extra werkkrachten nodig. Het is moeilijk om voor dit soort tijdelijke ondernemingen snel geschikt personeel te vinden. Daarvoor doet u het best beroep op Conessence. Zij helpen u graag bij het aanwerven van interim management voor al uw projecten. Misschien komt er een drukke periode aan en wilt u dan rekenen op deskundige medewerkers. Bij Conessence hebben ze een uitgebreid netwerk aan geschikte profielen om uw vacatures in HR of finance probleemloos in te vullen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over lange, uitzichtloze zoektochten naar goede collega’s.

Bepaal zelf uw betrokkenheid in het proces

Het rekruteringsproces kan vaak een pijnlijk proces zijn. Soms vindt u het moeilijk om snel goede kandidaten te vinden voor uw onderneming. Met de ervaring van Conessence zijn deze moeilijkheden van de baan. Zij nemen, indien u dit wenst, het proces volledig uit handen. Specifieer daarbij naar de kwaliteiten die u zoekt in uw medewerkers. In welke kennisvelden moeten uw nieuwe collega’s bekwaam zijn? Wat voor vaardigheden moeten zij daarbij ook zeker onder de knie hebben? Vervolgens gaan de ervaren werknemers van Conessence aan de slag met het zoeken naar de perfecte profielen. Het interim management van al uw projecten zullen daardoor zonder twijfel beschikken over uitstekende werknemers.

Een volledige service

Wanneer uw vacatures HR of finance zijn ingevuld met het geschikte interim management, zal u na verloop van tijd eventueel overwegen om deze persoon liever vast in dienst te nemen. Daarvoor hoeft u zeker niet naar een andere dienstverlener te gaan. Conessence zorgt er graag voor dat het papierwerk en de contractonderhandeling van deze medewerker vlot verloopt, zodat uw bedrijf versterkt is met een goed personeelslid. Op die manier zijn uw vacatures in HR of finance snel verleden tijd en gaat u weer op volle kracht als onderneming aan de slag!