Samen 1
Image default
Banen en opleidingen

System Engineer

Als systeemingenieur ben je bezig met veel dynamische projecten waar je creatief mee bezig kunt zijn. Hoe word ik een Coolblue system engineer? Als systeemingenieur ben je verantwoordelijk voor het bouwen en beheren van tools in Coolblue. Om deze reden wilt u weten waarom bepaalde activiteiten worden uitgevoerd en onderzocht op de manier waarop ze werken, waardoor u leergierig wordt, en dat is waar we naar op zoek zijn. Je gaat in gesprek met verschillende stakeholders en developers om te kijken of jouw nieuwe oplossing werkt.

Zo maak je Coolblue elke dag een beetje beter. Wil je toch Coolblue system engineer worden? Sunniva legde uit hoe je dit moet doen. Dit doe je graag, bouwt en verbetert het platform dat door meer dan 3000 gebruikers is gebruikt. Test om te zien of de ontworpen oplossing echt werkt. Demonstreer aan andere collega’s, zodat ze weten wat het team doet.

Altijd op zoek naar innovatieve oplossingen. Werk samen met andere teams (zoals met Team Video) om een ​​platform te creëren voor het volledig automatiseren van de implementatie en het onderhoud van duizenden Windows-clients voor live streaming op vrijdagmiddag. Je kent jezelf in dit opzicht, je bent een echte meester.

Azure / AWS-cloud is een gebied waarmee u vertrouwd bent. U droomt van automatisering en configuratiemanagement. Een goed idee begint altijd met een kleine stap. De API heeft geen geheimen. U zoekt verder werk,

Met meer dan 30 trainingen in onze eigen leerfabriek word je elke dag beter. Alle artikelen die we verkopen zijn afgeprijsd. Een ongekend goede werksfeer. Zorg voor verse snacks, maandelijkse borrels, legendarische Coolblue feesten, leukste teamactiviteiten en informele en gezellige afdelingen. 25 feestdagen. Als je het belooft, kom je terug. Reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Het kantoor waar je foto’s wilt maken op een toplocatie. Voordat we het centrum van Rotterdam bereikten, waren er hier 3 druppels. Oké, dit is 2 minuten lopen.

U kunt worden geraakt door een Nerf-pistool. Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Hier hebben we altijd voor open gestaan. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. Platte organisatie in brede zin. Zo drink je bier met de baas.


https://www.vindazo.nl/keywords/system-engineer.html