Samen 1
Image default
Dieren

Deze dierenwinkel in Rotterdam is een expert in hengelsport en dierenverzorging

Uw Dierspecialist ChaNa is een liefdevolle dierenwinkel in Rotterdam. In deze winkel vindt u hoogwaardige producten voor uw huisdieren, maar ook voor het sportvissen. Zo koopt u bijvoorbeeld hypoallergeenvoer, algenbestrijding en zitstokken. Dankzij de samenwerking met bekende merken voor de hengelsport, biedt deze specialist ook de beste items aan voor het sportvissen.

U vindt het beste voor uw dier bij deze speciaalzaak

Deze dierenwinkel in Rotterdam heeft een passie voor dierenverzorging. Bij deze expert vindt u alles voor uw vogel, vis, hond, kat of knaagdier. Het assortiment van deze professional bestaat uitsluitend uit de beste producten. Zo vindt u bijvoorbeeld hoogwaardig kattenvoer voor kittens, oude katten en binnen- en buitenkatten. Daarnaast verkoopt deze specialist medicijnen voor vogels, zoals wormmiddel en anti-parasietendruppels. In het uitgebreide aanbod van deze professional vindt u ook leuke speeltjes of accessoires voor het verblijf. Kortom: in deze dierenwinkel in Rotterdam koopt u alles voor de verzorging van uw dier.

Deze professional verkoopt ook items voor hengelsport

In de webshop van deze expert vindt u de beste accessoires voor hengelsport. Denk bijvoorbeeld aan loodjes, vers aas en opbergdozen voor uw spullen. De producten voor sportvissers zijn opgedeeld aan de hand van de soort vis: karper, roofvis en witvis. Voor een dikke karper gebruikt u immers niet hetzelfde materiaal als voor een snoek. Dankzij de samenwerking met bekende merken verkopen zij als officiële dealer spullen van Albatros, Korda en anderen.

Ga voor de allerbeste producten naar deze professional

Bij deze dierenwinkel in Rotterdam vindt u enkel het allerbeste. U kunt bij deze deskundige zowel terecht voor hengelsport als voor dierenverzorging. Koop medicijnen, speeltjes of voer voor uw dier van de beste merken of bestel de beste accessoires voor hengelsport. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met deze expert. Deze specialist adviseert u graag over sportvissen of dierenverzorging.