Samen 1
Image default
Dieren

Paarden fokken in NL met fokmateriaal van uitstekende kwaliteit

Bent u een echte liefhebber van de paardensport? Misschien bent u hier zelf wel actief in of houdt u zich bezig met het fokken van paarden. In dat geval is het handig om diverse aanbieders van fokmateriaal in te schakelen om u bij te staan. Bij Stal Hexagon uit Schore werken ze met fokmateriaal van uitstekende kwaliteit. Zo boekten ze al vele successen in binnen- en buitenland binnen de paardensport. Ontdek wat deze stal uit NL voor u kan betekenen op het gebied van paarden fokken.

Een zorgvuldige selectie voor fokmateriaal

Stal Hexagon is al jarenlang actief in de paardensport en werkt uitsluitend met fokmateriaal van hoogwaardige kwaliteit. Zij zijn daarmee een begrip binnen NL op het gebied van paarden fokken. Deze manege bracht al succesvolle lijnen voort. Dit succes is mede te danken aan de zorgvuldige selectie die zij hanteren bij het vaststellen van hun fokmateriaal. Zo kijken ze naar de motorische vaardigheden, beweeglijkheid en het aangeboren talent van het paard. Daarnaast kiezen ze ook paarden die plezier hebben in trainen en over een werkwillig karakter bezitten. Deze twee pijlers zijn een uitstekende combinatie om de optimale omstandigheden voor succes te creëren. Naast fokmateriaal beschikt deze manege ook over een ruim trainingscentrum, waar zowel ruiter als paard worden getraind om de hoogst haalbare resultaten te bereiken. Deze aanpak zorgde al voor diverse Grand Prix-successen. De Dinde-, Ella- en Mandalijnen zijn onder andere succesvolle stammen die uit deze aanpak zijn voortgekomen.

Wilt u meer weten? Neem contact op met dit bedrijf

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden van deze specialist? Wilt u paarden fokken bij deze professional binnen NL en heeft u interesse in het fokmateriaal? Of wilt u deskundig advies ontvangen over het trainen van uw paard? Neem dan contact op met deze manege en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen. Zij helpen uw grenzen te verleggen binnen de paardensport.