Samen 1
Image default
Dieren

Dropshipping uit een grote voorraad

Dropshipping is dé oplossing als je een webshop of een winkel hebt zonder genoeg ruimte voor producten. Van der Meer is een bedrijf uit Rotterdam die het mogelijk maakt je bestelling te laten bezorgen door middel van dropshipping van dierenbenodigdheden. Hierbij plaatst de klant een bestelling. Door middel van orderkoppeling of het handmatig invoeren kun je de bestelling bij hun groothandel aanleveren. Zij versturen je bestelling vervolgens in een doos op. Deze groothandel zorgt klaar om je te voorzien van al jouw dierenartikelen, bijvoorbeeld voeding voor dieren. Bij dit bedrijf zorg je ervoor dat dropshipments eenvoudig naar jouw klanten komen. Je plaatst op een eenvoudige manier online je bestelling bij de webshop van deze specialist. Schakel dit bedrijf in als leverancier van je producten.

Dropshipping van al je dierenproducten

Deze groothandel heeft een ruim assortiment met ruim 9000 dierenartikelen. Je kunt eenvoudig je dierenbenodigdheden via dropshipping naar jouw klanten sturen. Dit doe je door de webshop te koppelen aan die van Van der Meer. De klant bestelt verschillende dierenartikelen via jouw webshop of winkel, die je vervolgens bij deze specialist hun groothandel aanlevert. Dropshipments van dierenbenodigdheden is mogelijk op verschillende manieren:

  • Via CCV
  • Via Shopify
  • Via Magento
  • Via Woocommerce

Het is mogelijk om de verschillende mogelijkheden te ontdekken die geschikt zijn voor jouw webshop of winkel. Dropship alle benodigdheden die je klanten bij jouw webshop bestellen via deze gespecialiseerde leverancier.

Profiteer van de voordelen

Heb jij een webshop of een winkel, maar heb je niet de ruimte om een grote voorraad op te slaan? Maak dan gebruik van dropshipping van dierenbenodigdheden. Dit zorgt voor verschillende voordelen. Op deze manier garandeer je klantverzekerdheid. Koppel je webshop aan deze specialist en laat je ontzorgen van het verwerken van orders. Heb je interesse? Bezoek dan snel de website van deze specialist voor meer informatie over deze dienstverlening.