Samen 1
Image default
Financieel

Salarisverwerking uitbesteden

Als je een bedrijf hebt is het natuurlijk van belang dat de salarisadministratie op orde is. Het kan een tijdrovend en soms ook ingewikeld process zijn, maar het is iets dat altijd goed moet verlopen. Mocht de salarisverwerking niet goed zijn gegaan kost dit veel tijd om dit te herstellen. Heb je hulp hierbij nodig en overweeg je je salarisadministratie uit te besteden? Bekijk dan de mogelijkheden die Securex je kan bieden.

Het bedrijf denkt graag mee over het uitbesteden van deze taken. Vooral omdat het zo’n tijdrovend proces is en je die tijd goed kan gebruiken voor andere zaken. Hierbij hoef je je dan niet bezig te houden met ingewikkelde wet- en regelgeving die effect hebben op jouw salarisadministratie.

Er zijn verschillende service levels die beschikbaar zijn. Ga voor een servicelevel die het meest aansluit op jouw behoefte. Mochten jouw behoeftes zijn veranderd? Dan kan je gemakkelijk je servicelevel aan te passen. Er zijn drie pakketten waar je uit kan kiezen. Het basispakket, het zelfdoener pakket en het uitgebreid pakket. Afhankelijk van jouw behoeftes kan een pakket worden gekozen.

Om de best mogelijk service te kunnen leveren wordt gebruik gemaakt van Nmbrs. Services die in ieder geval kan verwachten is dat verschillende rapporten en dashboards leveren. Het ondertekenen van al je HR-documenten. Het op maat maken van verschillende workflows en verlof en verzuim modules te implementeren.

Ben je echt benieuwd geworden naar de verschillende pakketten om je salarisadministratie uit te besteden. Vraag daarom een offerte aan, zo krijg me meteen inzicht in je maandelijkse kosten. Daarnaast zullen ze je ook adviseren over het pakket dat het meest geschikt is voor jou. Zo wordt gekeken naar jouw situatie en op basis daarvan een keuze gemaakt.

Mocht jij een bedrijf hebben waarbij medewerkers in het buitenland werken? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van de international payroll service.

Wil je iedere maand erop kunnen vertrouwen van een goede salarisverwerking? Besteed dan je salarisadministratie uit. Je kan kiezen welke taken je deels of volledig uit handen geeft en welke taken je zelf behoudt. Kortom je krijgt de vrijheid om de service zo uitbesteden zoals jij dat wilt. Mocht je nog vragen hebben kun je contact opnemen via de website. Dit kan via het contactformulier, de e-mail en telefonisch.