Samen 1
Groothandel

20 kilo zaagsel kopen

Beschikt u over een grote stal met allerlei dieren? Dan wilt u natuurlijk voor een goede bodembedekking zorgen. Maar u heeft geen zin om elke keer kleine hoeveelheden zaagsel te kopen. Bij Gedizo Trading kunt u in een keer 20 kilo zaagsel kopen. Dit komt neer op 240 liter strooivolume. Ook is het mogelijk om meer zaagselbalen te kopen. De specialist komt het graag bij uw pand afleveren. Of u nu kleine of grote hoeveelheden zaagsel wilt kopen, Gedizo Trading is graag uw partner. Bekijk de verschillende producten online en maak uw keuze. Zo verkoopt de specialist ook andere producten zoals snijmais, perspulp, vlas en houtvezel. Oftewel, alles om uw dieren van de beste kwaliteit te voorzien.

Zaagsel kopen en naar het buitenland vervoeren

Heeft u een boerderij in het buitenland zoals Zweden, Denemarken of Jordanië? Ook dan schakelt u de hulp van Gedizo Trading in. Al sinds de jaren ’90 vervoert deze specialist zaagsel en andere producten in binnen- en buitenland. Echter begon het allemaal met het ontwikkelen van snijmais. Dit is zeer geschikt voor koeien, paarden, maar ook herten en schapen zijn er gebaat bij. Al snel breidde het assortiment uit met bierborstel, perspulp en zaagsel. Nu is Gedizo Trading een allround specialist op het gebied van ruwvoer en bodembedekking. Gaat u zaagsel of iets anders kopen? Laat het weten en u ontvangt binnenkort uw bestelling op het gewenste adres.

Profiteer van eigen transport wanneer u zaagsel gaat kopen

Gaat u zaagsel kopen? Dan bent u altijd verzekerd van een snelle en veilige levering. Hoe dit kan? Gedizo Trading beschikt over een groot eigen wagenpark. De chauffeurs hebben de jarenlange ervaring en kennen de wegen goed. Hoe zwaar de vrachtwagens ook beladen zijn, u geeft het transport van het zaagsel dat u wilt kopen met een gerust hart uit handen.