Samen 1
Image default
Groothandel

Grote wandtegels bestellen bij deze leverancier nabij Rotterdam

In de afgelopen jaren is er een sterke stijging van het aantal wandtegels in woningen nabij Dordrecht en Rotterdam (Zuid-Holland) te zien. De tegelindustrie blijft daardoor nog gemotiveerder om te experimenteren en door te groeien door nieuwe technologieën uit te vinden. Nog maar 10 jaar geleden zou een tegel van slechts 30 centimeter als grootformaat worden beschouwd. Tegenwoordig is de technische definitie van grote wandtegels in Rotterdam alles met een zijde die groter is dan 40 centimeter. 40 centimeter is echter al bijna klein als u het vergelijkt met de grootste tegels die men tegenwoordig produceert.

De esthetiek van grote wandtegels

Verhoog de functionaliteit in uw ontwerpen door grote wandtegels nabij Rotterdam te verwerken in uw woning. Een van de beste voordelen van wandtegels met grote afmetingen is het minimaliseren van voegen waardoor een rustig en elegant ontwerp ontstaat in de ruimte van uw woning in de buurt van Rotterdam. Dit zorgt niet alleen voor een naadloze uitstraling, maar het is ook nog eens een stuk gemakkelijker schoon te maken terwijl het minder onderhoud vereist. De tegels zijn natuurlijk bestendig tegen water, waardoor ze bruikbaar zijn in verschillende kamers in het huis. Vooral in de badkamer of in de keuken kan het een erg luxe uitstraling geven om de wandtegels van Intertegel uit Dordrecht (nabij Rotterdam in Zuid-Holland) te verbinden met de vloertegel. Het creëert een minimalistische sfeer die makkelijk aan te vullen is met accessoires en decoratieve objecten.

Wandtegels verwerken in een ruimte

Simpelweg door het kiezen van het juiste formaat wandtegels van Intertegel nabij Rotterdam heeft u de mogelijkheid om de illusie van een grote ruimte te creëren met nette, scherpe voeglijnen. Grote tegels zijn beschikbaar met veelzijdige ontwerpopties en zijn er in vierkante en rechthoekige vormen van zowel keramiek, porselein als steen. Wandtegels van groot formaat kunnen op een natuurlijke wijze een meer natuurlijke overgang creëren voor verschillende ruimtes in uw woning nabij Rotterdam. De tegels zijn beschikbaar in verschillende natuurlijke aardetinten en iedere tegel is voorzien van een unieke textuur die het rustgevende effect doet versterken. 

https://intertegel.nl/