Samen 1
Image default
Groothandel

Bij deze groothandel ontdek je een ruim aanbod kappersbenodigdheden

Ben jij een professionele kapper en op zoek naar een kappersgroothandel die jou eenvoudig van al jouw kappersbenodigdheden voorziet? Zoek dan niet verder, want Koos van der Beek staat direct voor je klaar. Deze professionele groothandel, met meer dan 80 jaar ervaring, heeft al jouw gewenste artikelen in een overzichtelijke webshop geplaatst. Tevens heeft het bedrijf een fysieke ‘winkel’ waar je gemakkelijk een afspraak maakt om langs te gaan. Bekijk het gehele aanbod op de website, bestel al jouw kappersbenodigdheden en profiteer van snelle thuislevering met PostNL. Als je voor € 125,- of meer bestelt, krijg je gratis thuisbezorging.

Een zakelijke, maar persoonlijke partner

De gedreven teamleden van Koos van der Beek vinden het erg belangrijk om naar jou te luisteren en zij nemen feedback dan ook zeer serieus. Zij weten als geen ander dat je als kapper vaak erg drukbezet bent en daarom niet altijd tijd hebt om langs een kappersgroothandel te gaan. Het is dan fijn dat een vertegenwoordig persoonlijk contact met jou onderhoudt en je informeert over de huidige trends. Dit biedt dit erkende bedrijf jou dan ook aan. Er wordt met je meegedacht over de beste kappersbenodigdheden voor jouw salon en neemt je order voor je op. De vertegenwoordiger komt iedere zes weken bij je langs, of minder vaak als je daar behoefte aan hebt. Je krijgt dus een persoonlijke hulp voor je inkoop en trendwatcher op kappersgebied in één persoon. In deze digitale tijd is het namelijk ook erg belangrijk om persoonlijk contact te houden!

Neem contact met dit professionele bedrijf op

Ben je geïnteresseerd om een bestelling te plaatsen, een afspraak te maken met de vertegenwoordiger of wil je langskomen in de fysieke groothandel? Neem dan telefonisch contact met dit bedrijf op of stuur eenvoudig een e-mail. Een gedreven teamlid helpt jou dan zo spoedig mogelijk verder.

https://www.koosvanderbeek.nl/