Samen 1
Groothandel

Een verpakking voor jouw relatiegeschenk laten ontwerpen

Veel bedrijven regelen relatiegeschenken voor klanten of zakenrelaties. Natuurlijk wordt dit niet zonder reden gedaan. Dankzij een gepersonaliseerd en uniek geschenk bind je de ontvanger voor langere tijd aan je. Uit meerdere onderzoeken is namelijk gebleken dat een relatiegeschenk vaak meer dan zes maanden in iemands bezit blijft. Kies voor een goed promotioneel artikel of laat een unieke verpakking ontwerpen met jouw signing erop. Zorg ervoor dat jouw klanten je eigen ambassadeurs worden en jou aanraden bij andere bedrijven. Start met het versterken van de relatie!

Val op met het omhulsel van jouw verpakking

Het belangrijkste is dat mensen jou herinneren en dat je onderscheidend bent ten opzichte van je concurrenten.  Om een relatiegeschenk extra op te laten vallen, is het belangrijk om een mooie in het oog springende verpakking te laten ontwerpen door een professional. Val op dankzij je unieke kleurenpalet of gebruik een handige klepdoos met magneetsluiting om het verrassingseffect van het relatiegeschenk te versterken. De laatste verpakkingswijze heeft een zeer luxe uitstraling en is vooral geschikt voor boeken en wijnflessen. Geef bijvoorbeeld je laatste productlijn cadeau in miniverpakkingen of presenteer je bestsellers. Andere luxe verpakkingsdozen komen tot stand door een combinatie van verschillende technieken, productiemogelijkheden en materialen. Een dvd-box ontwerpen of opvallende verpakking voor de lekkerste theevarianten van eigen productie – de mogelijkheden zijn eindeloos. Kies er daarom voor om in zee te gaan met een ervaren specialist op het gebied van verpakkingsontwerpen, namelijk Kilsdonk Packaging uit Nijmegen.

Kies voor ontzorging van A tot Z

Weet je al precies wat voor verpakking je wilt laten ontwerpen? Of wens je meer begeleiding met het ontwerp van een unieke verpakkingswijze voor jouw relatiegeschenk? Neem dan contact op met de experts van Kilsdonk Packaging voor al jouw op maat gemaakte verpakkingsmaterialen. Met grote zorg en deskundigheid word je door het gehele traject meegenomen. Bovendien heb je geen zorgen, Kilsdonk Packaging regelt de verpakking van jouw relatiegeschenk van ontwerp tot productie.

https://www.kilsdonkpackaging.nl/