Samen 1
Image default
Groothandel

Kies voor tegels van topkwaliteit bij een echte specialist

Als u bezig bent met een verbouwing dan wilt u, bij uw badkamer of keuken, uiteraard tegels van goede kwaliteit. U wilt niet na een paar jaar opnieuw uw badkamer verbouwen, omdat de tegels het hebben begeven. Gelukkig bestaan er verschillende tegels van topkwaliteit. Deze tegels zijn beschikbaar in verschillende merken. Deze merken zijn zeer toonaangevend en staan erom bekend van zeer goede kwaliteit te zijn. Op deze manier bent u zeker van een goede tegelvloer. Doordat Van Noort BV over een groot assortiment beschikt, heeft u bovendien meer dan genoeg keuzemogelijkheden. De door u gekozen tegel past hierdoor gegarandeerd bij uw badkamer of keuken en zal de ruimte esthetisch gezien alleen maar goed doen. Daar komt bij dat dit bedrijf ook verschillende bouwmaterialen verkoopt, zodat u alles onder een dak vindt.

Een merktegel hoeft niet duur te zijn

Nu denkt u misschien, heel leuk al die merken, maar hoe duur is dat wel niet? Dit kan reuze meevallen. Bij Van Noort BV waken ze erop dat de prijs laag blijft. U bent hoogstwaarschijnlijk goedkoper uit dan bij een andere bouwwinkel. Bovendien biedt Van Noort BV nog vele extra’s. U kunt bijvoorbeeld vloerverwarming laten installeren of de tegelvloer laten leggen door een professionele vakman. Van Noort BV regelt het voor u. Voor andere bouwmaterialen zit u hier ook goed.  

Ook nog opzoek naar andere bouwmaterialen?

Uiteraard kunt u bij Van Noort BV voor nog veel meer bouwmaterialen terecht. Alles voor een lage prijs. De bouwmaterialen zijn bovendien van een uitstekende kwaliteit. Dus ook voor sanitair, ijzerwaren, radiatoren en meer, brengt u een bezoekje aan deze winkel. Ook deze bouwmaterialen kunt u, voor nog meer inspiratie, in de showroom bekijken. Naast een showroom met verschillende badkamer- en keukenopstellingen beschikt Van Noort BV namelijk sinds kort ook over een showroom voor de bouwafdeling.