Samen 1
Groothandel

PET flessen laten maken voor een mooie presentatie van uw product

PET flessen worden steeds veelzijdiger. Steeds meer producten worden in deze flessen aangeboden. Dit is een pluspunt voor het milieu, aangezien een PET fles gemaakt wordt van gerecycled materiaal. Daarnaast zijn deze flessen vaak geschikt voor hergebruik en kunnen ze dus meerdere keren gevuld worden voordat ze worden verwerkt tot grondstof voor nieuwe producten. U kunt voor uw nieuw te introduceren product een bijpassende PET fles laten ontwikkelen. Zowel de vorm als de kleur kunnen volledig worden aangepast aan uw wensen zodat, uw product een volledig eigen stijl krijgt.

De PET fles aanpassen aan uw persoonlijke wensen

Bij het introduceren van een nieuw product moeten alle aspecten worden meegenomen dus ook de verpakking. Er is een breed scala aan producten dat zich leent voor verpakking in PET flessen. Denk daarbij aan schoonmaakmiddelen, verzorgingsproducten en natuurlijk levensmiddelen. De limonade in PET flessen is het meest bekend, maar ook siropen, vruchtensappen en vloeibare bakproducten worden in dit soort flessen verkocht. In de supermarkt vinden we verder nog schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten zoals shampoo, badschuim en bodymilk. Al deze artikelen worden verpakt in flessen die gemaakt zijn van gerecycled materiaal.

Een passende verpakking laten ontwerpen voor uw product

Wilt u een PET fles laten ontwikkelen voor uw nieuwe product? Neem dan contact op met PET Power. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van PET flessen voor diverse branches. Het bedrijf heeft inmiddels de status van multinational en opereert wereldwijd als onderdeel van een breed concern. Duizenden tevreden klanten gingen u al voor. U kunt direct contact opnemen om uw wensen door te spreken en de ontwikkeling van een prototype verpakking voor uw product in gang te zetten. Uiteraard kunt u daarbij rekenen op de expertise en ervaring van de medewerkers van dit Nederlandse bedrijf. Zij zullen u graag met raad en daad terzijde staan.