Samen 1
Groothandel

Sterke heftruckvorken zijn van groot belang in uw magazijn

In veel grote magazijnen worden heftrucks gebruikt, hierbij is het van groot belang te kunnen vertrouwen op sterke heftruckvorken. De vork is immers het onderdeel van de heftruck dat het gewicht verplaatst. Soms gaat het om honderden kilo’s en daar mag natuurlijk niets mee misgaan. Daarom worden heftruckvorken van A-kwaliteit met heel veel zorg en aandacht gemaakt. Er gelden strenge eisen waaraan ze moeten voldoen om op de markt te mogen worden gebracht. Als u een heftruckvork gaat kopen is het dan ook van belang dat u kiest voor een goedgekeurd product dat pas de fabriek verliet naar zeer strenge testen en controles.

Wanneer moet ik de vorken van mijn heftruck vervangen?

Het is belangrijk om regelmatig te controleren of de vorken van uw heftruck slijtage of schade vertonen. Als dit het geval is moet de heftruckvork uiteraard worden vervangen. U kunt zo’n controle ook door een deskundige laten doen als u zelf onvoldoende kennis van zaken heeft om de staat ervan goed te kunnen beoordelen. Als vervanging nodig is, dan is het aan te raden dit zo snel mogelijk te laten doen om ongelukken te voorkomen. Als u de heftruck niet meer kunt gebruiken is dit voor uw bedrijf immers vaak een enorme schadepost. Voorkomen is dan ook beter dan genezen.

U koopt een heftruckvork gewoon online

Heftruckvorken tijdig vervangen is van groot belang voor de veiligheid van mensen en ter voorkoming van schade aan goederen. Als u heftruckvorken nodig heeft, kunt u deze ook online bestellen en laten bezorgen op een moment dat het u het beste uitkomt. U kunt hiervoor bijvoorbeeld terecht bij Lift Truck Attachments. Dit bedrijf levert behalve heftruckvorken ook andere reserveonderdelen voor uw heftrucks. Als u advies nodig heeft, kunt u daarvoor een beroep doen op de deskundige klantenservice. U vindt de contactgegevens op de website.

https://ltabenelux.com/