Samen 1
Groothandel

Upgrade je lunchkaart met de broden van deze broodleverancier voor de horeca

Wil je de broodgerechten op je lunchkaart een upgrade geven? Dat doe je simpelweg door het gewone brood te vervangen door rustiek brood. Dit vind je in allerlei soorten en maten bij Bussing Brood. Deze broodleverancier voor de horeca levert al generaties lang ambachtelijk brood van de hoogste kwaliteit. Door hun broden te gebruiken voor je lunchgerechten, komt het beleg ook beter tot zijn recht.

Kies voor brood met karakter

De broden van Bussing Brood worden op ambachtelijke wijze met veel zorg bereid volgens oud familierecept. Het deeg krijgt ruim de tijd om te rijzen en dat proef je terug in de rijke smaak. Het brood van deze broodleverancier voor de horeca heeft echt karakter. Het smaakt niet alleen heerlijk, het heeft ook nog eens een mooie rustieke uitstraling. Zo schotel je jouw gasten een gerecht voor dat niet alleen lekker smaakt, maar er ook nog eens goed uitziet.

Altijd een broodsoort die perfect bij je gerecht past

In het ruime assortiment van Bussing Brood vind je zeker een broodsoort die perfect bij je gerechten past. Weet je niet zeker welke soort je het best kunt kiezen? Dan kun je een sample pakket aanvragen om verschillende soorten te proeven. Dan voorzien de broodspecialisten van deze leverancier je ook nog eens van passend advies. Zij weten namelijk precies welk brood het beste bij welke smaken past.

Lekker brood voor de lunch of als voorafje aan het diner

Verwen je gasten met het heerlijke brood van deze broodleverancier voor de horeca. Het brood is niet alleen lekker wanneer je het in je lunchgerechten verwerkt, het is ook een goed voorafje. Serveer het met een paar tapenades, zodat je gasten alvast iets kunnen eten terwijl ze op het voorgerecht of hoofdgerecht wachten. Door hiervoor het authentieke brood van Bussing Brood te gebruiken, laat je zeker een goede indruk achter!

https://bussingbrood.nl/