Samen 1
Groothandel

Verschillende technieken om promotieartikelen te laten bedrukken

Wilt u promotieartikelen laten bedrukken? Als u dit juist aanpakt, zijn deze goed geschikt als promotiemateriaal op een beurs bijvoorbeeld. Er zijn verschillende technieken om promotieartikelen te bedrukken zoals u dat wilt. Denk hierbij aan een tampondruk, zeefdruk, blinddruk, borduren, foliedruk of lasergraveren. Er zijn nog meer technieken, maar dit geeft u een beeld. Iedere druktechniek is geschikt voor een ander soort product en materiaal. Het is natuurlijk logisch dat u niet op de hoogte bent van deze technieken. Daarom is het goed u te laten adviseren door een specialist.

Waar kan ik de productieartikelen mee laten bedrukken?

Dat kan vaak zoals u dat wilt. Wilt u uw bedrijfslogo op een artikel laten drukken? Of wilt u een slogan of merknaam erop plaatsen? Promotie.nl is een partij die ook hier met u meedenkt. Zij bekijken wat uw wensen zijn en welke ideeën u zelf al heeft. Vervolgens zullen zij ook hun ideeën met u delen. Zij weten immers veel af van de druktechnieken en voor welke materialen deze het meest geschikt zijn. Gaat u op een beurs staan en wilt u daar promotiemateriaal voor bedrukken? Dan zullen zij hier ook rekening mee houden.

Welk promotiemateriaal kan ik laten bedrukken voor op de beurs?

Bij deze partij kunt u kiezen voor allerlei producten. U kunt bijvoorbeeld USB-sticks en koptelefoons laten bedrukken, maar ook de volgende:

  • Verzorgingsproducten
  • Kantoorartikelen
  • Kleding
  • Snoep
  • Tassen

En natuurlijk nog veel meer. Het ligt ook maar net aan uw wensen en eigen ideeën.

Laat ook meteen relatiegeschenken bedrukken

U wilt dus promotiemateriaal voor op de beurs bedrukken. Heeft u er ook al over nagedacht om direct relatiegeschenken te laten bedrukken? Dat kan ook direct bij Promotie.nl. En waarom niet? Relatiegeschenken kunt u direct met het promotiemateriaal op de beurs uitdelen. U maakt dan meteen een goede indruk in uw netwerk of bij potentiele klanten.