Samen 1
Image default
Onderwijs

Have faith, you can do it!

De examens komen er weer aan. Dit is een zeer stressvolle periode omdat voor veel vakken moet leren. Het is immers de belangrijkste toets in je schoolperiode. Het is daarom verstandig om goed voorbereid te zijn. Nu zijn de lessen niet echt gegaan zoals het had moeten zijn, misschien loop je een beetje achter of je hebt gewoon behoeften aan een extra boost. In dat geval kan je een examentraining engels nemen.

Bij deze examentraining worden alle examenonderwerpen besproken en geoefend. In tegenstelling tot je examenklas is de klas bij je training niet zo groot. Je zal les krijgen in een groep van maximaal vijf andere leerlingen.

Als je voor een examentraining kiest van eindsprint dan begin je eerst met een kennismakingsgesprek. HIerin wordt besproken wat je doelen zijn en je verwachtingen. Welke onderwerpen vind je moeilijk? Onderwerpen die als moeilijk worden ervaren worden extra besproken totdat je het snapt. Bij deze trainingen krijg je handvatten waarop je kan terugvallen zo ben je altijd goed voorbereid als je begint aan je examens. Nog een ander voordeel is dat je tijdens deze trainingen oefeningen gaat maken uit de oude exams, zo kan je al een beetje wennen aan de vraagstellingen. Klinkt dit iets voor jou? Bekijk de website en zoek en kies het niveau dat bij jou hoort. Daarna kan je een locatie kiezen en kiezen uit de examentraining mogelijkheden. Wees er optijd bij want het kan voorkomen dat een training is volgeboekt!