Samen 1
Image default
Onderwijs

Waarom overstappen op digitaal toetsen?

Digitaal toetsen brengt veel voordelen met zich mee ten op zicht van regulier toetsen. Het is dan ook een uitstekend alternatief. Je hebt geen papieren rompslomp meer, maar alles is digitaal geregeld. Deze vorm van toetsen betekent meer flexibiliteit, veiligheid en efficiëntie. Veel mensen denken dat digitaal toetsen niet veilig is, maar dat is het zeker wel. Het is daarbij wel belangrijk om een ervaren en professioneel examenbureau in te schakelen. Dan heb je ook geen reden tot twijfel. Een volgende stap is het vinden van een dergelijk examenbureau. Eureka Examens is een examenbureau dat voldoet aan alle eisen voor veilig digitaal toetsen. Zij zijn hier dan ook in gespecialiseerd.

Gedigitaliseerde vragen voor de examens

Als je digitaal gaat toetsen via dit examenbureau dan profiteer je van verschillende voordelen. Zij zijn ervaren en de medewerkers weten precies wat je nodig hebt om succesvol digitaal examens af te nemen. Ze zijn toegankelijk en bieden je overzicht, ze werken veilig, betrouwbaar, snel en efficiënt. Door met dit examenbureau in zee te gaan verklein je de kans op fraude aanzienlijk. Bij digitaal toetsen worden de vragen van examens gedigitaliseerd en ondergebracht in een vragenbank. De vragen worden vervolgens willekeurig samengevoegd tot een uniek examen voor elke leerling. Dit kost je minder tijd en is betrouwbaarder.

Laat je altijd goed informeren

Voordat je een examenbureau inschakelt voor digitaal toetsen, is het goed je vooraf te laten informeren. Het is belangrijk dat je precies weet waar je aan toe bent. De school is nog steeds verantwoordelijk voor het veilig en goed afnemen van examens, ongeacht het gebruik van een examenbureau. Eureka Examens weet dit als geen anders en helpt jou met alles omtrent het afnemen van de toetsen. Wil je meer weten wat ze voor je kunnen betekenen? Laat het ze dan weten en ze helpen je verder.