Samen 1
Image default
Vakantie

Ga als single op reis met andere alleenstaande ouders met deze leuke groepsreizen!

Ben je een alleenstaande ouder en wil je op reis gaan met je kinderen, maar weet je niet wat voor vakantie het beste is? Zoek je groepsreizen waar jij als wat oudere single de tijd van je leven hebt met anderen in dezelfde situatie? Dan zijn is One2gethertravel de perfecte reisorganisatie voor jou! Deze reisorganisatie kent als geen ander de noden van alleenstaande ouders die op reis willen met de kinderen. Ook voor 50-plus singles die op reis willen met andere leeftijdsgenoten, weet dit bedrijf altijd de perfecte groepsreizen te organiseren.

Beleef de vakantie van je leven als alleenstaande ouder

Als alleenstaande ouder op vakantie gaan in het buitenland met kinderen, is niet altijd zo vanzelfsprekend. Als single ouder heb je vaak een beperkt budget voor reis, en ook op praktisch gebied is het niet eenvoudig. Daarom staat One2gethertravel graag voor je klaar. Elke alleenstaande ouder kan hier terecht voor een fijne vakantie met de kinderen en andere alleenstaande ouders. Ongeacht of je op zoek bent naar een rustige, of net een actieve vakantie met de kids. Speciaal om de ouders te ontzorgen regelt de organisatie groepsreizen met andere alleenstaande ouders. Zo hebben de kinderen leeftijdgenootjes om mee te spelen en heb jij tijd om te genieten van een cocktail of een leuke activiteit met de andere ouders. Als je er een vakantie boekt als alleenstaande ouder, geniet je bovendien van 24/7 reisbegeleiding.

Ontdek de verschillende groepsreizen van deze organisatie

Ben je een al wat oudere single die groepsreizen zoekt met leeftijdgenoten, zonder kinderen? Ook dat heeft One2gethertravel de perfecte trip voor jou! Met de groepsreizen speciaal georganiseerd voor 50-plus singles, ontdek jij nieuwe oorden in gezelschap dat je interesses deelt. Alle groepsreizen bestaan uit maximum 20 singles, dat zorgt voor een gevarieerde, maar niet te grote groep. Dat is het recept voor een leuke groepsreis met lekker eten, frisse drankjes en aangenaam gezelschap van andere singles. Wil jij ook een groepsreis boeken als single of alleenstaande ouder? Aarzel dan niet en bekijk de mogelijke bestemmingen op de site van One2gethtertravel!