Samen 1
Image default
Vakantie

In de Ardennen een vakantiehuis huren

De Ardennen: dit schitterende natuurgebied ligt zo dicht bij huis en toch lijk je je in een totaal andere wereld te wanen. Schitterende uitzichten over het prachtige glooiende landschap en indrukwekkende watervallen zijn hier overal te vinden. Eeuwenoude kastelen en burchten kijken trots over hun omgeving uit en sfeervolle oude dorpjes nodigen je uit om doorheen te slenteren. Veel mensen zijn dan ook verliefd op deze prachtige regio. Dat is ook de reden dat veel mensen er voor kiezen om in de Ardennen een vakantiehuis te huren. En dat is een uitstekende keus!

 

Genieten van de natuur vanuit je Ardennen vakantiehuis

Van prachtige houten chalets tot eenvoudige natuurcampings, in de Ardennen vind je het allemaal. Zodra je de deur van je vakantiehuis uitloopt, sta je zo midden in de natuur. ’s Ochtends word je gewerkt voor het mooie geluid van fluitende vogeltjes. Er is toch niets mooier dan dat? Vanuit je slaapkamerraam zie je de zon langzaam opkomen vanachter de groene heuvels en de wereld rustig ontwaken. In de Ardennen is de pure natuur op haar mooist!

 

Activiteiten die je kunt ondernemen

Wandelen en fietsen staat bij veel mensen op één als ze een paar dagen dit mooie natuurgebied bezoeken. En dat raden wij dan ook zeer aan. Ben je wat avontuurlijker ingesteld? Dan kan je hier ook abseilen, raften en rotsklimmen. Vanuit je Ardennen vakantiehuis kan je ook zo op de mountainbike stappen voor een schitterende tocht door de natuur. Ook een populaire activiteit. Dus waar wacht je nog op? Boek snel je vakantiehuis in de Ardennen en geniet volop van dit schitterende natuurgebied!

https://indardennen.be/