Samen 1
Image default
Vakantie

Glamping Italië

Ben jij ook zo gek op Italië? Met al haar oude steden wordt Italië wel gezien als de bakermat van de moderne Europese cultuur. En dan hebben we het nog niet eens over de enorme culturele invloed die de oude Romeinen nog steeds op heel Europa hebben.

Italië is puur genieten. De keuken is, nog altijd, ongeëvenaard. Gerechten die voedzaam én verfijnd tegelijk zijn, waar vind je die? De mensen zijn er hartelijk en enthousiast en ook qua natuurschoon heeft het land veel te bieden. Nee, we bedoelen niet de mooie mannen en vrouwen die je overal tegen het lijf lijkt te lopen(hoewel die er ook mogen zijn), maar de landschappen: mooie glooiende heuvellandschappen die de beste wijnen voortbrengen, prachtige meren en stranden waar je nooit meer weg wilt.

Om Italië in optima forma te genieten, raden we je aan om dit jaar eens te kiezen om de vakantie door te brengen op een glamping in Italië.

Glamping is de perfecte mix van alle ingrediënten die vakantie leuk maken. Want wanneer je voor zo een luxe kampeervakantie kiest, combineer je de genoegens van het campingleven met de luxe van een eenvoudig hotel. Je hebt heerlijke bedden om in te slapen na een dag in de buitenlucht, met de eenvoudige keuken zet je in een handomdraai je eigen pasta op tafel om samen van te genieten. En je zit natuurlijk  altijd op een camping waar meer dan genoeg te beleven valt.

Entertainment, comfort, buitenleven, goed gezelschap: dat zijn de ingrediënten voor een perfecte vakantie. Voeg daaraan een snufje Italiaanse zon toe, en je begrijpt waarom glamping in Italië garant staat voor een overheerlijke zomervakantie.

Op Glampings.com vind je een handig overzicht van de beste glampings in Italië. Kijk, vergelijk en boek direct jouw perfecte vakantie! Bellisima Vacanza!

https://www.glampings.com/

Gerelateerde artikelen

Magische manieren om het buitenaardse Kroatië te ervaren

Ga als single op reis met andere alleenstaande ouders met deze leuke groepsreizen!

Luxe chalet in Luxemburg huren?