Samen 1
Beauty en verzorging

In de leer bij Kapsalon Soest

 

Bij de kapsalon Soest kunnen beginnende kappers aan de slag. De kapsalon maakt speciaal ruimte voor kappers die het beroep nog moeten leren. Beginnende kapers leren bij Kapsalon Soest het knippen, föhnen en permanenten van kapsels. Na verloop van tijd mogen ze ook bij Kapsalon Soest aan de slag met het leren snijden, watergolven, kleuren, vlechten en opsteken van haren.

Kapper bij Kapsalon Soest

De kapsalon Soest is een erkend leerbedrijf. Hier kunnen kappers het beroep kapper leren. Een kapper is verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden zoals het knippen van haar, het stylen van haar, het kleuren van haar en het bleken van haar. Ook leren ze meer over haarverzorging. Haarverzorging is een breed vakgebied dat meer inhoudt dan alleen het kunnen knippen. Het naar de kapper gaan zien veel mensen niet als een verplichting maar juist als een uitje, waarbij persoonlijke verzorging een grote rol speelt. Dat weet kapsalon Soest goed en begeleidt de leerling kappers dan ook goed, zodat de klanten met een blij en fijn gevoel weer de deur uitstappen.

Goede begeleiding

Bij Kapsalon Soest worden de beginnende kappers goed begeleid door de ervaren kappers.Het lopen van stage als kapper is erg belangrijk om voldoende praktijkervaring op te doen. Het is dan ook de bedoeling dat de leerling kappers tijdens de stageperiode het vak tot in de puntjes leren beheersen. Bij Kapsalon Soest is daar alle mogelijkheden voor. De ervaren kappers geven tips en adviezen om beter te knippen en stylen. Ook is het bij Kapsalon Soest van belang om op de hoogte te blijven van de mode en trends. Hierdoor mogen de kappers van Kapsalon Soest regelmatig extra cursussen te volgen en bijvoorbeeld ook modeshows te bezoeken. Het op de hoogte blijven van de laatste mode, trends en techniek is belangrijk als kapper. Kapsalon Soest is daarom ook een fijne werkbedrijf om het vak van kapper goed te kunnen leren.