Samen 1
Financieel

Ontdek alle speciale 2 euromunten in ons ruime aanbod

Als fervent muntenverzamelaar spaart u natuurlijk alle speciale 2 euromunten die ter gelegenheid van unieke gebeurtenissen worden geslagen. Al deze en nog veel meer bijzondere munten vindt u bij Coins4all. Deze aanbieder heeft allerlei bijzondere munten in het ruime aanbod. U hoeft deze alleen maar eenvoudig online te bestellen. Kies bijvoorbeeld uit bijzondere munten die ter gelegenheid van jubilea worden uitgegeven, zoals de 2 euromunt die werd geslagen naar aanleiding van het 150-jarig bestaan van het Rode Kruis. Of heeft u al één van de speciale 2 euromunten die in België in 2014 werden geslagen in uw bezit? Al deze en nog veel meer bijzondere munten zijn eenvoudig te bestellen bij Coins4All.

Een luxe verpakking

Bij het verzamelen van munten is de beleving natuurlijk zeer belangrijk. Wat ook bijdraagt aan deze beleving is de verpakking waarin de speciale 2 euromunten of andere bijzondere munten geleverd worden. Daarom worden alle munten die u bij Coins4all bestelt geleverd in een luxe verpakking, in de vorm van een coincard. Deze verpakking ziet eruit als een creditcard met een gat, waarin uw bijzondere munt prijkt. Op deze manier wordt uw bijzondere munt veilig vervoerd en ziet hij er ook nog eens extra mooi uit. Bijkomend voordeel is dat zo’n coincard met de speciale 2 euromunten of natuurlijk andere bijzondere munten ook nog eens zeer geschikt zijn als bijzonder cadeau. Dit cadeau is niet alleen erg leuk, maar ook nog eens heel makkelijk om te geven! Het enige dat u hoeft te doen is de munt van uw keuze bestellen!

Veilig betalen

Bij het handelen in bijzondere munten is één ding natuurlijk heel belangrijk: veiligheid. U wilt natuurlijk dat de speciale 2 euromunten die u bestelt wel op een goede manier bij u aankomen. Daarom worden de munten op een veilige en discrete manier verpakt, zodat ze niet opvallen voor eventuele kwaadwillenden. Ook het betalingsproces verloopt op een zeer veilige manier. U betaalt namelijk in de veilige betaalomgeving van uw eigen bank. En bestelt u voor €75,- of meer? Dan betaalt u geen verzendkosten!

https://www.coins4all.nl/