Samen 1
Kinderen

Baby eerste jaar boek

Alle momenten van je baby zijn natuurlijk heel speciaal en de moeite waard om op te schrijven, met name het eerste levensjaar. In dat jaar groeit de kleine niet alleen enorm, maar leert het ook ontzettend veel. Om al die bijzondere momenten vast te leggen, kun je het baby eerste jaar boek gebruiken. Iedere ouder zal het beamen dat de tijd nóg sneller voorbij vliegt wanneer je een kindje hebt, hoe cliché dat ook klinkt. Voor je het weet vieren jullie de eerste verjaardag van jullie zoontje of dochtertje en bedenk je je hoe snel dat jaar voorbij is gevlogen.

 

Baby eerste jaar boek voor de bijzondere momenten

Leg vast wanneer de kleine zich voor het eerst om kan draaien, wanneer het voor het eerst probeert te zitten en wanneer de eerste pogingen worden gedaan om een stukje te kruipen. Je kunt dit in het boek schrijven, maar het boek geeft je ook meer dan voldoende ruimte om foto’s te plakken. Een beeld zegt ten slotte meer dan duizend woorden. En hoe leuk is het om later samen met je kind door het boek te bladeren? Samen de stukjes tekst lezen en lachen om de grappigste foto’s. De ideale manier om herinneringen op te halen.

Bekijk de Baby eerste jaar boeken van Studioinsenouts.nl

Voor jezelf of geef het cadeau

Heel begrijpelijk dat je als moeder zijnde de hele dag druk bent en weinig tijd hebt. Het fijne is dan ook dat het je niet veel tijd kost om het boek in te vullen. In een avond per week kun je al snel meerdere dingen in het boek schrijven en plakken. Een kleine moeite dus voor het maken van een mooi en waardevol boek. Je kunt het boek natuurlijk voor jezelf kopen omdat jullie binnenkort een kleintje verwachten, maar het is ook leuk om het boek cadeau te geven. Geef het bijvoorbeeld als kraamcadeau aan een vriendin of familielid. De invulboeken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, waaronder mint, okergeel, lichtblauw en roze.