Samen 1
Kinderen

Het leukste kinderfeestje organiseer je bij deze binnenspeeltuin in de buurt van Breda

Zoek je een binnenspeeltuin in Breda of omgeving? Niet ver van Breda is er een fraaie een binnenspeeltuin waar kinderen een onvergetelijk verjaardagsfeestje kunnen geven. Jongen of meisje? Dit maakt niet uit. Iedereen kan zich namelijk gigantisch uitleven tijdens een speciale dag. Kids Wonderland in Molenschot is een indoor speelplaats van ruim 2.500 vierkante meter voor kinderen tot en met 12 jaar. Voor kinderfeestjes zijn er opties tot verschillende arrangementen. Deze zijn allemaal inclusief ranja en een cadeautje voor de jarige. Welke arrangement er ook gekozen wordt, kinderen hebben hier gegarandeerd een top verjaardag! Naast kinderfeestjes, is deze plek natuurlijk ook geschikt voor een dagje weg met het gezin of voor schoolreisjes.

Welk arrangement past bij jouw kind(eren)?

Bij de binnenspeeltuin Kids Wonderland in Molenschot, nabij Breda, zijn verschillende arrangementen voor kinderfeestjes mogelijk. Het arrangement start bij het Wonderfeest, welke tevens de goedkoopste keuze is. Hierbij krijgen de kinderen onbeperkt ranja en een zakje snoep. Voor anderhalve euro meer is er de optie tot het Avonturenfeest. Waarbij het zakje snoep wordt vervangen voor friet met een snack. Als laatste twee opties kan er gekozen worden tussen het Piraten- en Prinsessenfeest of het Linny & Berry feest. Deze twee arrangementen zijn wat luxer en bieden dan ook leuke extra’s. Zo krijgen de kinderen bij beide arrangementen glittertattoos, snoep en mogen ze kiezen uit pannenkoeken of een hamburger. Kies je voor het Linny & Benny feest, dan kun je nog een bezoekje verwachten van Linny of Berry (de mascottes van de binnenspeeltuin) en krijgt iedereen nog een stukje taart.

Parkeermogelijkheden en begeleiders

Tijdens het kinderfeestje dienen er uiteraard ook begeleiders aanwezig te zijn voor de kinderen. De binnenspeeltuin nabij Breda beschikt ook over een eigen parkeerplaats. Als begeleider kun je genieten van een broodje of koffie, maar uiteraard is het ook mogelijk om mee te gaan op avontuur!

https://www.kidswonderland.nl/