Samen 1
Particuliere dienstverlening

Een betrouwbare schoenmakerij en stomerij in Bussum

In Nederland worden ambachtelijke producten en tradities erg gewaardeerd. Schoenmakerij Boerhout/De Weert heeft een rijke geschiedenis van 99 jaar en hierdoor veel ervaring opgebouwd. In de stomerij zit het stomerij servicepunt van Gooische Textielverwenners. Wilt u graag uw maatpak, smoking of trouwkostuum laten stomen door een expert? U kunt bij deze stomerij een uitstekende service verwachten. Keer op keer wordt hoogwaardige kwaliteit afgeleverd. Ook zijn er maandelijks mooie aanbiedingen, zodat u als klant nooit teveel betaalt bij deze stomerij in Bussum.

Een schoenmakerij en stomerij in Bussum die zorg biedt aan uw kwetsbaarste kleding

Kleding is voor ons erg belangrijk. In de meeste gevallen uiten wij een stukje van onze identiteit in onze kleding. Houdt u van kleurrijke stoffen en uitbundige prints? Of gaat u het liefst gekleed in effen kledingstukken met een prachtige snit? Schoenmakerij Boerhout/De Weert begrijpt dat uw kleding erg belangrijk voor u is. U wilt uw kleding natuurlijk zo goed mogelijk beschermen en behandelen. In deze stomerij in Bussum hoeft u nooit bang te zijn dat er iets fout gaat met uw kostbare kleding. Uw kleding laten stomen bij deze stomerij geeft u de garantie dat u eruit ziet om door een ringetje te halen. Naast kleding stomen wij ook beddengoed en tafeltextiel en is het mogelijk om uw vloerkleed te laten stomen. Heeft u schoenen die een reparatie nodig hebben? Breng deze dan meteen mee. Deze schoenmaker heeft tientallen ervaring en lapt graag uw kapotte schoenen weer op.

Zie eruit als door een ringetje te halen dankzij dé stomerij van Bussum

Staat er een belangrijke gebeurtenis op de planning waardoor u er op en top uit wilt zien? Deze stomerij in Bussum helpt u graag, zodat u op uw mooist voor de dag komt. Breng een bezoekje en ontdek de mogelijkheden. Met 99 jaar ervaring leveren deze vakman ambachtelijk vakwerk en wordt een kwaliteitsgarantie van 100 procent aangeboden.

 

https://shoeprofessionals.nl/