Samen 1
Image default
Particuliere dienstverlening

Iedereen met angst voor de tandarts kan terecht bij deze tandarts in Deventer

Woont u in Deventer en omstreken en bent u op zoek naar een tandarts die op een begripvolle manier met uw angstproblematiek omgaat? Maak dan eens een afspraak om langs te komen voor een gesprek bij Tandartsenpraktijk St. Jozef. U zult bij deze tandartsenpraktijk altijd op een persoonlijke en vriendelijke manier ontvangen worden. Het team van deze tandarts in Deventer zal met u meedenken over een manier waarop u uw gebit kan laten verzorgen zonder dat u last krijgt van een angstaanval. Als u in extreme mate last hebt van angst voor de tandarts, heeft u de optie om de behandeling door de tandarts onder volledige narcose te ondergaan. Als u al geholpen bent wanneer de scherpe randjes van uw angst worden afgehaald, kan sedatie de oplossing voor u zijn. U wordt dan in een toestand van halfslaap gebracht, maar blijft wel aanspreekbaar.

Merk niks van uw behandeling dankzij narcose

Stel u voor, u heeft een afspraak gemaakt voor een behandeling door de tandarts die u onder volledige narcose zal ondergaan. Wanneer u arriveert voor uw afspraak, zult u worden ontvangen door de tandarts in een ontspannen omgeving. Uw tandarts in Deventer neemt de tijd om al uw vragen over de behandeling onder narcose te beantwoorden. Als het tijd is voor de behandeling door de tandarts, wordt u onder volledige narcose gebracht door een anesthesist. Wanneer u weer ontwaakt is alles al achter de rug. Waarschijnlijk kunt u binnen een uurtje naar uw huis teruggaan.

Zet nu de eerste stap

Tandartsenpraktijk St. Jozef wil aan iedereen in Deventer en omstreken de mogelijkheid geven om zonder angst een tandartsafspraak te maken. Door de behandeling van uw gebit niet langer uit te stellen, voorkomt u dat uw problemen steeds ernstiger worden. U zet de eerste stap naar een gezond gebit door een afspraak te maken voor een verkennend gesprek tijdens het speciale angstspreekuur bij deze tandarts in Deventer.