Samen 1
Image default
Particuliere dienstverlening

Een rondreis door Sri Lanka met kinderen: plezier voor iedereen

Bent u op zoek naar een mooie vakantie voor uw hele gezin? Dan is een rondreis door Sri Lanka met kinderen van Original Asia een goed idee. Deze reis eindigt op het strand van de Malediven en neemt 15 dagen in beslag. Tijdens deze 15 dagen gaat u een gevarieerd programma af, maar het reistempo is rustig en uitstekend voor kinderen. De kamers waarin u slaapt zijn geschikt voor families en uiteraard is er voor iedereen wat te doen. Wie wil er nu geen olifanten verzorgen in een speciale opvang? Reist u niet met een gezin en wilt u langer reizen? Dan is de 23-daagse luxe rondreis door Vietnam van hetzelfde reisbureau een echte aanrader.

Plezier voor het hele gezin

De rondreis door Sri Lanka met kinderen begint in Negombo en eindigt aan de witte stranden van de schitterende Malediven. In 15 dagen gaat u langs verscheidene bezienswaardigheden, zoals Pidurangala Rock, de grottempels van Dambulla en een olifantenopvang. De Culturele Driehoek is een gebied op Sri Lanka dat vol staat met koningssteden, tempels en ruïnes. U komt langs theeplantages, u maakt een enerverende treinreis en neemt deel aan een jeepsafari door het Yala National Park. Aan het einde legt u uw handdoekjes neer op het witte strand van de Malediven en uw rondreis door Sri Lanka met uw kinderen zit erop. Dit is een vakantie om nooit te vergeten.

Ontdek Noord- en Zuid-Vietnam in één reis

Als u niet met kinderen reist is de luxe rondreis door Vietnam van Original Asia ook een echte aanrader. Omdat u tussendoor een binnenlandse vlucht neemt, ziet u zowel het noorden- als het zuiden van het land. U reist met de trein, met een traditionele Jong, u maakt een cruise over de Mekong, bezoekt Ho Chi Minh City en de Cu Chi Tunnels en gaat uiteraard naar Halong Bay. Ook aan deze luxe rondreis door Vietnam zult u nog lang met plezier terugdenken.