Samen 1
Bedrijven

Wanneer u verse vis wilt bestellen doet u dit bij de specialist

U wilt een gerecht met verse vis klaarmaken. Maar er zijn zo veel verschillende soorten vis, welke moet u bestellen bij de viswinkel? Gelukkig is er Fieret’s Vishandel, waar u persoonlijk advies krijgt. De specialisten van deze professionele vishandel weten welke vissoort het lekkerst is bij welk soort gerecht en voorzien u dan ook graag van persoonlijk advies. Zij hebben een ruim assortiment aan schaal- en schelpdieren, gerookte en verse vis. Ga bijvoorbeeld voor luxe coquilles, heerlijke black tiger garnalen of malse kabeljauwfilet. Wilt u snel en eenvoudig een voedzame maaltijd op tafel zetten? Kies dan voor het kant en klare vispannetje, gemaakt van diverse soorten vis en kaas.

Neem de vis van de specialist vers mee naar huis als u gaat bestellen

Als u verse vis gaat kopen bij de viswinkel, wilt u de vis ook zo lang mogelijk vers houden. Maar hoe houdt u de vis vers van het moment dat u gaat bestellen totdat u de laatste hap opeet? Gelukkig heeft de expert hier een oplossing voor. Uw bestelling wordt bij Fieret’s Vishandel namelijk altijd verpakt in IceGelPacks en polystyreen dozen. Op deze manier wordt de vis gegarandeerd vers bij u geleverd en blijft het ook gegarandeerd vers. Daardoor kunt u de vis nog enkele dagen gekoeld bewaren.

Snelle levering van de meest verse vis na het kopen ervan

Wanneer u uw verse vis gaat bestellen op maandag, dinsdag of woensdag voor 17:00 uur , geniet u in het weekend gegarandeerd van een heerlijk visgerecht. Wanneer u ervoor kiest om verse vis te kopen bij deze expert, wordt het in deze gevallen namelijk binnen twee dagen geleverd. Voor en tijdens het transport wordt er met de grootste zorg omgegaan met uw verse vis. Wij behandelen en verpakken uw verse vis met zorg, zodat het altijd netjes en vers bij u aankomt.