Samen 1
Business / Business Services

De Horeca groothandel die het leven wat makkelijker maakt

Heuvel horeca is een horeca groothandel waar je voor alles terecht kunt wat je als restauranteigenaar, hoteleigenaar, bareigenaar of cateraar nodig hebt. Ze hebben een uitgebreide selectie aan serviesgoed, glaswerk en porselein, evenals een assortiment van tafellinnen en servetringen. Om de gelegenheid intiemer te maken, hebben ze veel verschillende kandelaars en middenstukken om uit te kiezen. Hun kandelaars zijn verkrijgbaar in zowel vloer- als tafelhoogte. Voor de bediening van het buffet hebben ze een selectie van chafing dishes en soep terrines die zeker geschikt zijn voor elk budget. Ongeacht de grootte van het feest. Ik weet zeker dat u bij Heuvel horeca precies vindt wat u nodig heeft om uw evenement speciaal te maken.

Een horeca groothandel met een uitgebreid assortiment

Een horeca groothandel waar je ook voor specifieke restaurant apparatuur perfect zult slagen. Zodat u heerlijke culinaire creaties aan tafel kunt bereiden of waar dan ook als dat niet in een keuken gebeurt. Ze leveren daarentegen ook nog een scala aan grills en kachels. U kunt ook kiezen uit verschillende warmtelampen, die perfect zijn voor elke buffetdienst. Warmte lampen of warmhoudlampen zijn verkrijgbaar in enkele of dubbele uitvoering.

Voor elk wat wils, binnen budget

Ze voeren een enorme collectie waar barmannen, restauranteigenaren, cateraars en hoteleigenaren hun vingers bij zullen aflikken. Hun bar benodigdheden kunnen worden gebruikt op elke binnenshuis of buitenshuis evenement en zijn perfect voor elke grootte feest. Denk bijvoorbeeld aan wijnkoelers en stands, glaswerk en benodigdheden zoals blikopeners, zeven en shakers, evenals een breed scala aan draagbare ijs en drank houders. Ze hebben ook een ruime selectie dienbladen en barkrukken, zodat uw gasten comfortabel kunnen genieten van hun favoriete drankjes. Hun verscheidenheid aan barbenodigdheden zorgt ervoor dat u te allen tijde kunt voldoen aan de behoeften en eisen van elke gast.

Een complete horeca groothandel

Ook bakkerijen en thuiskeukens kunnen bij deze horecagroothandel prima terecht. Veel van hun keukenbenodigdheden kunnen worden gebruikt voor zowel de keuken zelf als voor gebruik door uw gasten, wat betekent dat u meer voor uw geld krijgt. Hun commerciële keukenbenodigdheden zoals tangen, lepels, vorken en opscheplepels, evenals steakmessen en professioneel bestek zal elke chef-kok helpen met zelfs de zwaarste klus. En natuurlijk, geen enkele keuken is compleet zonder een assortiment aan potten en pannen. Met een dergelijk groot assortiment aan horeca groothandel apparatuur, zoals keukenbenodigdheden, bent u er zeker van dat u in staat bent om te koken voor elke groep of evenement.