Samen 1
Image default
Geschenken

De prachtige Assieraden van Memorie Sieraden

Assieraden – bij juwelier vullen of zelf vullen?

Het uitzoeken van een sieraad is vaak moeilijk, maar het uitzoeken van assieraden is extra moeilijk omdat het betekent dat een dierbare persoon in uw omgeving is overleden. 

Niet alleen moeten de assieraden bij u passen maar de assieraden moeten ook symbolisch zijn voor de overleden persoon en wat deze persoon voor u betekende. 

Als uw zoektocht begint op internet zijn er aantal aspecten van assieraden waaraan u dient te denken:

 

  • Wilt u liever gouden of zilveren assieraden?
  • Wilt u een edelsteen in uw assieraden?
  • Welke gravure zal er op de assieraden komen – een naam, een datum of een combinatie?
  • Wilt u een vingerafdruk van uw geliefde op uw assieraad?
  • Wilt u dat de juwelier uw assieraden vult of doet u dit liever zelf?
  • Als de juwelier dit voor u doet, wilt u hierbij aanwezig zijn of kiest u ervoor dat de juwelier het assieraad voor u vult zonder dat u erbij bent.
  • Wilt u dat de as in de assieraden zichtbaar of onzichtbaar is?

Dit zijn al vele vragen waar u bij stil moet staan als u op zoek gaat naar het ideale assieraad. En de laatste, maar toch niet onbelangrijkste vraag is toch wel “wilt u dat uw juwelier uw assieraden vult of doet u dit liever zelf in uw eigen vertrouwde omgeving?”

Onze goudsmeden hebben jarenlange ervaring met het vullen van assieraden en de as van uw dierbare wordt met het grootste respect behandeld. Nadat de as is geplaatst in de askamer van het door u gekozen sieraad, en u heeft gekozen dat de as onzichtbaar is, wordt de askamer afgedekt met hetzelfde edelmetaal waarvan uw assieraad is vervaardigd. U zult de as nooit meer kunnen verliezen.

Onze zelf-vulbare assieraden zijn hol van binnen en zijn voorzien van een schroefje dat na het plaatsen van de as in het assieraad de holte perfect afdekt. Voordat het schroefje geplaatst wordt zult u zowel het sieraad als het schroefje met wat lijm in moeten smeren zodat het schroefje niet meer los kan komen.

 

Voor welke optie u ook kiest, het mooie van assieraden is dat de herinnering aan een dierbare persoon tastbaar wordt gemaakt. Het geeft een bijzonder gevoel een klein deel van uw geliefde met zich mee te kunnen dragen.

 

 

https://memoriesieraden.nl