Samen 1
Image default
Geschenken

Luxe werknemersgeschenken die geweldig zijn!

Zijn werknemers geschenken ouderwets? Niets is minder waar. Werknemers geschenken kunnen namelijk van grote toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijf. Werknemers geschenken zijn namelijk een belangrijk marketinginstrument. Je kent ze vast wel, een kleinigheidje dat je hebt gekregen van je baas. Deze geschenken kunnen gaan van een sleutelhanger tot aan bedrukte mokken. De werknemers geschenken worden vaak gegeven als een teken van dank maar natuurlijk is het cadeau geven van een werknemers geschenk ook een manier van subtiel reclame maken. Tegenwoordig heb je ook veel luxere werknemers geschenken, in dit artikel staan er een paar voor je op een rijtje. 

Bluetooth Speaker
Niets is natuurlijk handiger dan een technisch topgeschenk. Een hoogwaardige bluetooth luidspreker is dan ook precies wat elke werknemer nodig heeft. Dit kan bijvoorbeeld perfect zijn voor werknemers die vanuit huis werken en een kantoor luidspreker willen om productieve muziek af te spelen, of het kan zelfs op kantoor of aan hun bureau worden gebruikt. Een bluetooth speaker is een geweldig cadeau, zowel voor de werkomgeving als voor persoonlijke speakeropstellingen. 

Powerbanks
In overeenstemming met trendy technische items, is een powerbank ook een ander geweldig cadeau idee. Powerbanks zijn door hun lichte gewicht een absolute must voor degenen die veel reizen, die hun technische items opgeladen willen houden of die gemoedsrust willen als het gaat om het hebben van een back-up stroomvoorziening. Powerbanks kunnen ook gemakkelijk worden gepersonaliseerd of van een logo worden voorzien. Zo kan je dit geschenk ook gebruiken als marketinginstrument. 

Activiteiten en evenementen
Hoewel teambinding en activiteitsevenementen voor het heel bedrijf een geweldige manier zijn om iedereen bij elkaar te brengen, houden je werknemers ook van hun hobby’s buiten het werk om. Om het welzijn en de tijd met het gezin buiten de werkuren te bevorderen, kun je ze een activiteitendag of kaartjes voor evenementen of een bezoek aan een restaurant schenken. Zodat ze een dagje uit kunnen genieten zonder de rekening te betalen. 

Smartphone gadgets
De meeste werknemers hebben een telefoon en sommigen gebruiken deze zelfs voor hun werk. Het geven van geschenken wordt dus een beetje makkelijker omdat je gelijk voor meerdere mensen kunt kopen. Handige gadgets maken creatieve ideeën voor relatiegeschenken. Dingen zoals telefoon grepen en hoesjes met riempjes zijn ideaal voor degenen die ze vaak in de hand dragen. Je kan deze accessoires vaak ook personaliseren met jouw bedrijfslogo, zo kan je bijvoorbeeld een telefoonhoesje laten maken waarop jouw logo staat maar ook (bluetooth) oordopjes waar je logo klein op staat. Zo heb jij er ook nog wat aan als marketinginstrument. 

En zo zijn er nog talloze andere creatieve ideeën voor werknemers geschenken, meestal is het personaliseren van deze geschenken is de kers op de taart. Werknemers geschenken hoeven ook niet altijd duur te zijn om goed ontvangen te worden, en het gezegde “het is de gedachte die telt” klopt in veel gevallen. Met attente en vriendelijke gebaren kan je zinvolle en invloedrijke relaties opbouwen met de mensen die het belangrijkst zijn voor jouw zakelijke succes.