Samen 1
Image default
Geschenken

Urn van glas kopen

Als een dierbare overlijdt, zullen jij, je familie en eventuele vrienden die dicht bij je staan het moeilijk hebben. Je maakt een periode van rouw door. Als de overledene wordt gecremeerd, is de beste manier om de as van de dierbare op een goede en droge plek te bewaren. Dit kan uiteraard op veel verschillende manieren worden gedaan. Een urn van glas is een van deze opties.

Verschillende opties om as te bewaren

As kan op verschillende manieren worden opgeslagen of op een bepaalde manier worden verwerkt. Je kan ervoor kiezen om een urn van glas te kopen of je kan het as ergens in iets laten verwerken, zoals een kunstwerk of sieraad. Als je bijvoorbeeld voor een sieraad kiest dan kan je, je dierbare altijd mee dragen. Dit kan voor sommige misschien wel te veel zijn. Een andere optie is de as van de dierbare in een kunstwerk laten verwerken. Dit kan een prachtig laatste eerbetoon zijn aan uw dierbare. Het is belangrijk om wel altijd een keuze te maken van iets waar je achter staat en wat je mooi vind. Of het nu een urn van glas is, een sieraad of en een kunstwerk de keuze is aan jou

Verschillende maten en vormen voor een urn van glas

Urnen van glas komen in verschillende maten en vormen. Op deze manier kan je een glazen urn kiezen die het best bij jou en de overleden dierbare past. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een kleine urn te pakken die je makkelijk kan opbergen en die niet snel opvalt. Of je kiest voor een sierlijke en prachtige glazen urn, die je in het zicht kan zetten.

https://www.nan-design.nl/urnen-kopen/