Samen 1
Image default
Zorg

Dit pedagogisch centrum in Zeeland biedt dagbesteding aan

Wanneer u hulp nodig heeft voor uw kind met gedragsproblemen, kunt u terecht bij pedagogisch centrum SAM-en in Ovezande in Zeeland. Er zijn diverse gedragsproblemen waarmee kinderen, jongeren en jongvolwassenen kunnen kampen. Denk aan onbeschoft gedrag, verlegenheid of onzekerheid. Loopt uw kind vast in het dagelijks leven? Komt hij of zij niet makkelijk mee op school of bij andere sociale gelegenheden? Dan kan coaching en therapie bij dit zorgcentrum in Zeeland een goed idee zijn. Deze organisatie zorgt er middels dagbesteding voor dat de kwaliteit van leven voor uw kind beter wordt.

Dit pedagogisch centrum biedt hulp door middel van coaching met paarden aan

Bij dit pedagogisch centrum in Zeeland biedt de organisatie hulp aan kinderen die kampen met diverse gedragsproblemen. Dit doen zij door specifieke doelen te stellen en er individueel of in groepen van vier met de kinderen aan te werken. Er worden thema’s gesteld, waaraan gewerkt wordt. Denk bijvoorbeeld aan het aanleren van normen en waarden of het leren tonen van respect voor jezelf en anderen. Door middel van coaching met paarden leren de kinderen sociale en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. Dit doen zij op een spelende manier, door onder meer de paarden te verzorgen. Dankzij de eigenschappen van het paard, het aanpassingsvermogen en de positieve invloed, leren kinderen zichzelf meer te vertrouwen en ook anderen meer te accepteren.

Vraag snel een intakegesprek aan via de website

Wilt u graag uw kind helpen? Neem dan contact op met dit pedagogisch centrum in Zeeland. Deze organisatie is gespecialiseerd in het helpen van kinderen met onder andere communicatie-, prikkelverwerkings- en concentratieproblemen. De zorgboerderij is een veilige plek waar kinderen altijd kunnen zijn wie ze zijn. Voor coaching met paarden en therapie om uw kind meer te laten genieten van het leven dankzij sociale vaardigheden, neemt u contact op met het zorgcentrum. Zij staan voor u klaar.

https://www.sam-en.nl/equitherapie/kinderen/